Dispariția lui Molly Clarke: cea mai bună carte a anului din bibliotecile publice din New York

Dispariția lui Molly Clarke: cea mai bună carte a anului din bibliotecile publice din New York

Îți plac cărțile thriller? În cazul acesta, avem o recomandare excepțională pentru tine. Este vorba despre cartea Dispariția lui Molly Clarke, care a fost desemnată cea mai bună carte a anului, de către bibliotecile publice din New York. Îți garantăm că te va ține cu sufletul la gură și că vei dori să o citești cât mai repede pentru a afla ce s-a întâmplat de fapt cu Molly. Înainte de a-ți prezenta pe scurt cartea, vrem să îți spunem câteva cuvinte și despre autoare. 

Wendy Walker este o autoare americană, cunoscută pentru romanele sale captivante din genul thriller psihologic. Una dintre cele mai apreciate cărți ale sale este Cu o noapte înainte, un bestseller internațional. Romanele sale aduc la viață personaje realiste, iar printre pagini vei găsi situații pline de suspans. Walker reușește să creeze povești care țin cititorii captivați de la început până la sfârșit, lăsându-i cu întrebări provocatoare. Cu fiecare roman, Wendy Walker continuă să demonstreze talentul său remarcabil în arta narativă și psihologie, atrăgându-și un public larg și apreciat în lumea literaturii contemporane.

ADVERTISING

„Un thriller psihologic claustrofobic ce provoacă anxietate și te va ține treaz mult după ora ta obișnuită de culcare. Cartea cercetează relațiile complexe dintre mame și fiice prin intermediul unor personaje deloc perfecte cu care cititorii se pot identifica, păstrând în același timp ritmul alert până la finalul șocant.” Buzzfeed

Așa cum poți observa, Disparitia lui Molly Clarke este un thriller care te va ține cu sufletul la gură până la ultimul rând. Este o poveste complexă și complicată, în care adevărul trebuie să iasă la suprafață. Protagonista, Nicole este fiica lui Molly Clarke. Ea nu poate avea liniște până nu află ce s-a întâmplat cu adevărat cu mama ei. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Un bilet găsit în apropierea unui motel, mașina abandonată la câțiva kilometri de casă, decizia de a pleca din viețile celor dragi. Toate acestea sunt indicii comune pentru femeile care aleg să se facă nevăzute pentru a o lua de la capăt. Totuși, în cazul lui Molly Clarke, lucrurile sunt diferite. 

A dispărut într-o noapte în care era o furtună puternică. A rămas fără benzină, iar un bărbat s-a oferit să o ducă undeva la adăpost. Din momentul în care a închis ușa camionetei, Molly știe că a făcut o greșeală imensă, iar de atunci a fost dată dispărută. 

ADVERTISING

Fiica sa, Nicole, pornește pe urmele ei, într-un orăsel mic în care Molly a fost văzută ultima dată. Localnicii vor să o ajute să își găsească mama și toți par foarte amabili: poliția, barmanul, proprietarul motelului. Numai că, secretele încep să iasă la iveală, iar Nicole este tot mai aproape de adevăr. Acest lucru începe să o coste scump și începe să își dea seama de pericolul în care se află. Cum va reuși fata să scape cu viață din această situație? Va afla ce s-a întâmplat cu mama ei? 

Comandă cartea de la BOOKZONE și vei afla toate detaliile despre cum a dispărut Molly Clarke.