Descoperă 3 idei pentru buchetul de flori dacă urmează să fii mireasă

Descoperă 3 idei pentru buchetul de flori dacă urmează să fii mireasă

Unul dintre cele mai frumoase și speciale momente din viața ta este ziua în care ești mireasă. Un moment plin de emoții, un amalgam de sentimente, fiori și trăiri intense. Pentru ca totul să fie perfect, cum, bineînțeles, îți dorești, trebuie să acorzi atenție tuturor detaliilor, buchetul de flori fiind unul dintre ele. Estetica este un criteriu foarte important pentru un asemenea eveniment, mai ales un eveniment atât de important și spectaculos, în care vrei să fie totul floare la ureche.

Află în continuare cele 3 buchete impresionante dar în același timp și simple, pe care le poți avea ca mireasă :

1. Buchet de bujori

ADVERTISING

Chiar dacă pare o alegere simplă, un buchet de bujori pentru ziua ta extrem de specială este ceva cu care este imposibil să dai greș vreodată! Prin simplitatea sa, prin culorile sale naturale și deschise, nuanțele de roz, bej sau chiar alb, acest buchet transmite puritate, eleganță și bun gust. Dacă nu vrei să te complici prea mult, consideri că nu vrei ceva extravagant sau un amestec de flori care ți se pare că nu se potrivesc una cu alta, aceasta este cea mai potrivită alegere. Cu toatee acestea, ți se recomandă să alegi o culoare, nu o nuanță de alb, atâta timp cât și rochia ta sau alte detalii vor fi la fel. Ia în considerare și ușurează-ți evenimentul plin de organizare.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

2. Buchetul de orhidee

O altă alegere extraordinar de bună și cu care din nou, nu vei da greș, este buchetul din orhidee. Rafinat, elegant, special și frumos mirositor, acest buchet va contribui la întreaga ta apariție ca mireasă și îți va completa ținuta într-un mod maiestuos. Fie că alegi un buchet de orhidee într-o singură culoare, fie că vrei să combini mai multe culori, va arăta impecabil și va atrage atenția tuturor invitaților și mai ales, a viitorului tău soț! Caută buchetul de orhidee perfect pe floria.ro, iar întreaga muncă ți se va ușura.

ADVERTISING

3. Un buchet din mai multe tipuri de flori

În cazul în care ești adepta unui buchet creat din mai multe tipuri de floricele și plante, și știi ceea ce vrei de la început, nu ezita să îți alegi un asemenea buchet! Amestecul de flori poate transmite amalgamul de sentimente care îți asaltează sufletul și mintea în acea zi specială. Poți alege o combinație formată din mai multe culori, dimensiuni, la care să adaugi și niște frunze verzi. Combinația de mov cu alb și roz deschis este un amestec aspectuos, dar în același timp, dacă vrei să fii mai îndrăzneață, dă frâu liber imaginației și crează-ți un buchet din mai multe culori, plante uscate, un buchet ieșit din comun.

Prin urmare, dacă iei în considerare aceste idei pentru buchetul tău de flori din ziua nunții,o zi unică, îți va fi mult mai ușor să iei o decizie și să nu depui prea mult efort, mai ales că vei avea extrem de multe pe cap și este indicat să îți ușurezi treaba pe cât poți de mult.