De la Michael Jordan la Tiger Woods: cele mai mari pierderi ale celebrităților la jocurile de noroc

De la Michael Jordan la Tiger Woods: cele mai mari pierderi ale celebrităților la jocurile de noroc

Jocurile de noroc pot avea un impact negativ asupra celor ce se înregistrează pe site-urile cazinourilor online. Însă, acest lucru poate fi prevenit prin menținerea unui echilibru la joc. Controlul timpului petrecut pe platformă, dar și al pariurilor, pot fi de un real ajutor.

Un factor al tentației în ofertele cazinourilor online sunt bonusurile de bun venit. Fie că acestea oferă bani, fie că oferă free spins fără depunere, sunt importante. În același timp, acestea sunt și un factor de decizie în alegerea unui cazino online. Bonusurile bogate au șanse mai mari de a atrage noi clienți.

Oricine poate deveni client al cazinourilor online. Nu doar oamenii de rând joacă aceste jocuri, ci și celebritățile. Pe lista clienților jocurilor de masă, dar și ai păcănelelor cu free spins fără depunere, se numără nume din sport. Așa se întâmplă și în cazul vedetelor precum Michael Jordan și Tiger Woods.

ADVERTISING

Michael Jordan și implicarea sa în jocurile de noroc

Michael Jordan este o personalitate de seamă în baschet. Talentul său incredibil și moduk de joc l-au adus pe culmile succesului. De-a lungul anilor, succesul său a fost marcat de primirea a multiple premii.

Acesta se face cunoscut și datorită problemelor pe care le are la jocurile de noroc. Baschetbalistul pune la bătaie sume colosale anual, sume ce depășesc uneori și pragul de 1 milion de dolari. Aceste probleme sunt consemnata în cartea sa biografică, în care Michael Jordan povestește viața sa.

Problemele cu jocurile de noroc au început să apară treptat și să intre în datorii. În presă s-a vehiculat adeseori faptul că acesta datorează sume mari de bani prietenilor săi. Datoria ăn valoare de 1,3 milioane de dolari a fost una din principalele știri negative despre acest subiect.

Și în prezent Michael încă mai joacă la jocurile de noroc. Însă, spre deosebire de trecut, acum se concentrează mai mult pe conceptul de a câștiga.

ADVERTISING

Tiger Woods și jocurile de noroc

Și numele de Tiger Woods este cunoscut în lumea sportului. De această dată, nu mai este vorba despre baschet, ci despre golf. Pasionat de acest sport, Tiger Woods a devenit jucător profesionist și a adunat un număr considerabil de admiratori. Drept dovadă, în anul 1996 acesta a bătut un record, câștigând 6 campionate naționale la rând.

Tiger Woods a devenit cunoscut și pentru problemele sale de adicție față de jocurile de noroc. Acesta este interesat mai ales de jocul de poker și de Blackjack. Pariurile depășesc adeseori valoarea de 25.000 de dolari, fapt ce îl face cunoscut pentru curajul său de a risca.

Sursele media nu au publicat foarte multe informații relevante despre pierderile sale. Cu toate acestea, Tiger Woods rămâne pe lista celebrităților ce au probleme cu jocurile de noroc.

Cum alegi cazinoul pentru a paria cele două celebrități

courtney-cook-SsIIw_MET0E-unsplash-1

Deși nu pot fi utilizate free spins fără depunere pentru a paria pe cei doi, meciurile sunt regăsite la cazinouri. Se poate paria pe acestea accesând oferta de pariuri sportive ale cazinourilor din mediul online.

ADVERTISING

Michael Jordan poate fi regăsit în meciurile din campionatele NBA. Totuși, nu ar trebui să fie ignorate și celelalte campionate de baschet. Și acestea se caracterizează prin calitate și profesionalism. În plus, există jucători care ar putea atinge performanțe similare cu cele ale lui Jordan.

Cazinourile ce oferă pariuri sportive întotdeauna includ și sporturi precum baschetul și golful. Michael Jordan și Tiger Woods sunt personaje reprezentative ale acestor două sporturi. Ofertele cazinourilor includ un număr rezonabil de evenimente sportive la care se poate paria.

Pentru a se alege cât mai bine cazinoul online, trebuie să se ia în considerare în primul rând oferta sportivă. În evenimentele sportive trebuie să fie incluse și cele două sporturi. În plus, cu cât vor fi oferite mai multe evenimente, cu atât mai mulțumit poate fi clientul.

Diversitatea partidelor de joc și a evenimentelor sunt importante pentru orice parior. Începător sau nu, clientul unui cazino online va ține cont de aceste două aspecte. La golf, sunt incluse în oferte turnee precum:

  • LIV Golf 
  • PGA Tour
  • DP World Tour. 

În ceea ce ține de baschet, de obicei ies în evidență turnee precum:

  • NBA
  • Euroliga
  • Eurocup. 

Totodată, se poate paria pe meciuri de baschet din întreaga lume.

Marile cazinouri oferă acces nu doar la meciurile din marile ligi, ci și la competițiile mai mici. Cu toate acestea, înainte de a fi creat un cont, este recomandat ca respectivul cazino să fie verificat. În primul rând, acesta trebuie să funcționeze legal și să dețină o licență ONJN.

Apoi, trebuie analizate și principalele aspecte referitoare la securitate. Platforma trebuie să folosească certificate de securitate și să colaboreze cu instituții autorizate în verificarea jocurilor.

Pe scurt

Michael Jordan și Tiger Woods sunt doar două celebrități ce se implică în jocurile de noroc. Dacă ar fi să fie alcătuit un top, cu siguranță ar fi menționate mult mai multe vedete. Însă, în ciuda problemelor, aceste două vedete rămân nume de seamă în lumea sporturilor. Măiestria lor pare a fi inegalabilă și reușesc să încânte un număr mare de jucători.

Numărul de cazinouri online ce includ evenimente din golf și baschet este destul de mare. Dacă un cazino conține aceste oportunități de joc, e legal și oferă bonusuri, poate fi o alegere foarte bună.