Cursuri de dezvoltare personală prin tehnici teatrale la Teatrul Arte dell’Anima

image0

Teatrul Arte dell’Anima vă invită la Cursurile de dezvoltare personală prin Tehnici Teatrale pentru copii.

Ședințele se vor desfășura în sala de spectacol a Teatrului (Strada Făinari, nr. 17D, sector 2 – zona Obor). În data de 17 septembrie începe modulul I/2022-2023, după cum urmează: 09:30-11:00 – grupa de vârstă 4-7 ani, 11:00-12:30 – grupa de vârstă 8-12 ani. 

Apariția pandemiei și a războiului din imediata vecinătate a României au determinat o schimbare majoră a comportamentului uman și a realității în care trăim. Odată cu aceste crize mondiale, au apărut diverse sentimente, stări și emoții dificile, precum tristețea, dezamăgirea, furia, frustrarea sau singurătatea. 

ADVERTISING

Cu toții ne-am simțit copleșiți în această ultimă perioadă, iar asta inevitabil a avut efecte psihologice și asupra celor mici, din cauza schimbărilor legate de modul în care au desfășurat orele de curs, nivelul redus de relaționare sau schimbările apărute în mediul de acasă. Este important să adoptăm o abordare plină de compasiune pentru noi înșine și pentru cei din jurul nostru, să învățăm să ne exprimăm sentimentele, să le înțelegem și să le facem față. 

Tehniciile teatrale le permit copiilor să privească lumea din jurul lor și să îi ofere diverse interpretări într-un mod creativ. Totodată, cursurile de dezvoltare personală prin tehnici teatrale sunt menite să dezvolte empatia, să susțină înțelegerea și gestionarea emoțiilor, să dezvolte abilitățile de comunicare, să-i învețe pe copii să creeze relații sănătoase, să se auto-cunoască, să-și descopere limitele și să le depășească. 

ADVERTISING

Grupe de vârstă

Grupa 4-7 ani – sâmbătă, 09:30-11:00 – cu excepția vacanțelor școlare 

Grupa 8-12 ani – sâmbătă, 11:00-12:30 – cu excepția vacanțelor școlare 

Fiecare grupă este formată din maximum 15 copii, pentru a ne asigura că fiecare primește atenția cuvenită. Trainerul cursurilor: Theodora Popa. 

Durata modulului

13 săptămâni din 17 septembrie până în 17 decembrie 2022.

Costuri

Prețul unui modul este de 910 lei, achitabil în două rate egale. La plata integrală a modulului până la data înscrierii, beneficiați de o reducere de peste 10% din costul total al modulului, astfel, costul total este de 800 lei. Aceeași reducere este valabilă și pentru părinții cu mai mult de un copil înscris. 

ADVERTISING

*Reducerile nu se cumulează. 

Locație: Cursurile au loc la sediul Teatrului Arte dell’Anima din strada Făinari, nr. 17D, sector 2, București! 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇