Cum să te pregătești pentru un Valentine’s Day romantic?

altex-spotmedia

Iubirea este un sentiment înălțător, iar pentru a-i arăta persoanei iubite sentimentele tale, orice ocazie este una potrivită. Sărbătoarea Sfântului Valentin este un moment perfect pentru a surprinde persoana iubită, așa că iată cum poți face ca această zi să fie cu adevărat memorabilă.  

Nicio sărbătoare fără un vin de calitate

În general o sărbătoare necesită și o băutură de calitate, care să creeze un ambient cât mai plăcut. Nu te teme că ai putea cheltui prea mult, deoarece poți găsi un vin ieftin și calitativ care să te ajute să sărbătorești și să te bucuri de momente speciale chiar de ziua iubirii. 

ADVERTISING

Dacă vrei să îți suprinzi iubitul sau iubita și să adaugi puțină strălucire momentului, atunci alege un vin care se va potrivit perfect momentului pe care îl sărbătorești. 

Alege pentru acesta un set de pahare elegante, de șampanie, care să confere prestanță serii romantice pe care o pregătești. 

Alege un desert potrivit!

Dacă vrei să creezi un moment romantic, atunci trebuie să ai în vedere și micile atenții care pot contribui la o atmosferă romantică. Cu ciocolata nu dai niciodată greș, însă ai grijă să alegi un sortiment special, pentru a-i arăta aprecierea ta persoanei iubite.  

ADVERTISING

Gătește ceva special!

Fie că gătești în restul timpului, fie că nu, în ziua de Sfântul Valentin trebuie să îți dovedești abilitățile culinare. De fapt contează mai puțin preparatul în sine, pentru că mai importantă este intenția de a construi un cadru romantic, presărat cu mici surprize.

Nu trebuie să creezi feluri unice de mâncare, este suficient să pregătești ceva care să vă fie pe plac amândurora. Pastele, pizza sau fripturile asezonate cu legume sunt opțiuni perfecte, care se și asortează numai bine cu un vin de calitate.

ADVERTISING

Nu uita de flori!

Deși pare un clișeu, florile sunt deosebit de importante în contextul iubirii. Puritatea florilor, cumulată cu mesajul transmis de acestea constituie rețeta perfectă pentru ziua de Sfântul Valentin. Alege florile roșii, cum ar fi trandafirii, dacă vrei să transmiți un mesaj puternic de iubire, sau alege flori în nuanțe de roz pentru declarații ingenue.

Cumpără bilete pentru un city break romantic

Alege o destinație romantică și urmărește ofertele agențiilor de travel pentru a avea pregătite biletele până de Valentine’s Day. În săptămânile de dinaintea zilei îndrăgostiților poți vedea cu ușurință reduceri de preț chiar și la cele mai exotice destinații. 

Pregătește o invitație la un eveniment

Un film, o piesă de teatru sau un show de comedie, orice variantă poate fi deosebit de benefică pentru a vă permite să vă bucurați de o seară plăcută împreună. Fii atent la detalii pentru că sărbătoarea iubirii merită să fie celebrată într-un mod plăcut, iar limbajul în care îți prezinți sentimentele contează foarte mult.

Pregătirile pentru ziua îndrăgostiților se fac din timp, pentru a putea surprinde persoana iubită. Totuși, dacă nu ai apucat să iei biletele de avion spre Paris, orașul iubirii, iar talentele  tale gastronomice lipsesc, atunci o sticlă de prosecco de calitate și un buchet de flori pot salva situația.