Cum să eviți accidentele și să îți protejezi smartphone-ul în fiecare zi?

Cum să eviți accidentele și să îți protejezi smartphone-ul în fiecare zi?

Fără doar și poate, în era tehnologiei avansate, smartphone-ul a devenit un device indispensabil pentru majoritatea dintre noi. De la conectarea cu cei dragi, la accesarea informațiilor importante și până la realizarea activităților zilnice, telefonul ne este alături în fiecare moment.

Așa cum tehnologia a evoluat, nici prețurile smartphone-urilor nu au rămas pe loc. Modelele noi apărute, de la producători de top, pot costa chiar și 1000 de euro, o cheltuială pe care nu am vrea să o repetăm neavând grijă de telefonul nostru. Indubitabil, accidente pot surveni în timpul utilizării acestuia, cum ar fi căderile, zgârieturile, precum și expunerea la razele solare. Prin urmare, este important să fim conștienți de aceste pericole și să luăm măsuri pentru a-l proteja, mai ales că ”paza bună trece primejdia rea”.

ADVERTISING

Un prim pas în acest sens este achiziția unei folii de protecție de calitate, precum și a unei huse telefoane rezistente la șocuri. Protecția telefonului prin aceste mijloace nu doar că îl va menține în stare bună, dar va preveni și pierderea informațiilor sau a fotografiilor valoroase. Astfel, cum am cheltuit câteva mii de lei pe smartphone, ar fi bine să suplimentăm suma cu alte 200 de lei, pentru a-l proteja de neprevăzut.

Ar mai fi de menționat un aspect: protecția telefonului nu se limitează doar la utilizarea unei huse sau a unei folii de protecție. Pe piață se găsesc multiple soluții moderne de protecție a smartphone-urilor, care includ sisteme de răcire (ideale în cazul persoanelor care preferă jocurile pe telefon), încărcătoare wireless, dar și alte gadgeturi, care pot ajuta la prevenirea daunei și la îmbunătățirea performanței telefonului

ADVERTISING

Revenind la husa și folia de protecție - de ce sunt importante?

Telefonul mobil este o investiție costisitoare, astfel încât este important sa îl protejezi corespunzător. Una dintre modalitățile la îndemână de a face acest lucru este să achiziționezi o husă adecvată. 

Husele de telefon nu doar că protejează telefonul de zgârieturi și accidente (căderi în special), ci pot, de asemenea, să adauge un plus de stil și personalitate dispozitivului tău. Cu atât de multe opțiuni disponibile pe piață, inclusiv la Magline, este important să alegi o husă care să se potrivească nevoilor tale și să ofere nivelul de protecție de care ai nevoie. Dincolo de ferirea de accidente, acest accesoriu te va ajuta să-ți extinzi durata de viață a telefonului și să te bucuri de el în deplină siguranță.

ADVERTISING

Husele pot oferi o protecție fizică, însă uneori nu sunt suficiente pentru a preveni zgârieturile sau crăpăturile ecranului. Aici intervine folia de protecție pentru telefon, ca parte a arsenalului tău de protecție a investiției. 

Foliile de protectie pentru ecran sunt disponibile în diferite materiale și stiluri (clear sau privacy), fiecare oferind un nivel diferit de protecție și rezistență. Folia de protecție din sticlă este fabricată din materiale de înaltă calitate, care oferă o protecție superioară și durabilă împotriva zgârieturilor și a loviturilor. 

În cazul unui șoc, pe toată lungimea foliei din sticlă se va forma un efect de floare - astfel, deși folia nu poate fi salvată, ecranul telefonului va rămâne intact.În ceea ce privește aplicarea, aceasta se face cu ușurință, fără a fi nevoie de experiență. Toate elementele și pașii necesari sunt descriși în cuvinte și imagini în interiorul pachetului. Se face în doar 3 pași, fără a lăsa firicele de praf, amprente sau urme de adeziv.