Cum să amenajăm un living în stil modern

Cum să amenajăm un living în stil modern

Visezi la un interior plin de clasă, eleganță și confort? Te întrebi cum să amenajezi un living modern? Venim rapid cu răspunsul! Stilul modern înseamnă simplitate cu accente pline de bun gust, care va rămâne în trenduri mulți ani de acum înainte! Cum să alegem mobila de living, pentru a obține un efect atemporal? Rămâi alături de noi! Îți sugerăm!

Navigând pe websiteurile de design interior, apare mereu câte un nou trend în amenajarea interiorului. În fiecare an sunt numeroase actualizări, însă un lucru e sigur. În top rămâne de obicei stilul modern.  Acesta este ales cel mai des la amenajarea locuinței. De ce se bucură de o asemenea popularitate? Există o serie de motive.

ADVERTISING

Stilul modern – prin ce se diferențiază?

Livingul modern a devenit mai popular, datorită coerenței și formei simple. Aici domină în special nuanțele de alb, bej și gri, care sunt alese adesea chiar și pentru alte amenajări de interior. Aceasta este o alegere atemporală, care rămâne mereu la modă.

Dacă vorbim de planificarea spațiului, încăperea ar trebui să fie deschisă și să păstreze o funcționalitate cât mai mare. Aici se potrivesc de minune materialele naturale, adică țesături de nuanțe uniforme. În stil modern important este și finisajul inovator, pe care îl asigură printre altele mobila atipică, ce are o formă interesantă sau corpurile de iluminat originale. Nu uita însă să nu exagerezi. Păstrarea minimalismului reprezintă cheia pentru a crea un living frumos.

ADVERTISING

Simplitatea și decorațiunile lipsite de exces vor fi caracteristici care nu vor plictisi repede. Livingurile moderne sunt deschise la culoare, ușoare și bine gândite prin prisma așezării. Aceste proprietăți le asigură funcționalitatea și aspect modern timp de mai mulți ani.

Cum să alegem mobila pentru living?

Așa cum am menționat deja, mobilierul pentru living modern se caracterizează mai ales prin forma neexagerată și prin minimalism. Cunoști regula „less is more”? Aici se potrivește perfect.

Ei bine, să trecem totuși la răspunsul la întrebarea „Ce fel de mobilă să cumpărăm pentru living, pentru a obține un caracter modern”? Mobila pentru living albă este aleasă cel mai des și atrage cel mai mult privirile. Nuanțele deschise se regăsesc în mod genial în locuințele contemporane. Sunt universale și se potrivesc ușor cu diferite accesorii. În plus, culoarea albă mărește optic spațiul, de aceea se potrivește excelent în special cu garsonierele și interioarele cu suprafețe mai mici. Această nuanță aduce și prospețime și o notă ușoară celor patru pereți. În cazul mobilei pentru living elegante, adeseori albul apare în combinație cu detaliile aurii și fronturile canelate. Aceasta este o soluție excelentă, care aduce un aer modern.

2_1

Ce părere ai de mobilă living suspendată? Aceasta este o soluție confortabilă atât pentru un interior mare, spațios, cât și pentru unul de dimensiuni relativ reduse. Această opțiune se integrează excelent cu cele mai noi trenduri. Versiunile minimaliste atrag privirile și decorează spațiul în mod elegant. Suplimentar, aduc un aer ușor și spațiu.

ADVERTISING

Set mobilier living - modalitatea pentru un interior coerent.

Amenajarea locuinței este o provocare deosebită. Crearea unui proiect coerent și estetic necesită o strategie bine gândită de la început la final. Dacă nu te simți bine în amenajările de interior, merită să alegi un set de mobilier living. Alegând această opțiune ai siguranța, că în interiorul casei tale vor domni coerența și armonia. Mobila provenită dintr-o singură colecție se integrează excelent. Mai mult! Când alegi un set, poți să și economisești bani. Investind într-un set, poți plăti mai puțin, decât dacă ai cumpăra corpurile de mobilier separat.

1_1-1

Unde găsesc mobilă pentru living ieftină?

Livingul este punctul central al oricărei locuințe și cartea sa de vizită. Mobila de living trebuie adaptată corespunzător nevoilor locatarilor și stilului general, care domină în casă. Dacă ești în căutarea unor soluții moderne, vizitează magazinul online MIRJAN24. Vei găsi aici o gamă largă de mobilă la prețuri mici. Psst! Oferă și livrare gratuită. Poți avea mobilă nouă în max. 5 zile lucrătoare.