Cum poți depune și retrage banii la pariuri online

Cum poți depune și retrage banii la pariuri online

Metodele de plată disponibile la casele de pariuri online reprezintă un subiect de mare interes pentru toate persoanele care au ales să parieze la un moment dat. Prin urmare, dată fiind această cerere majoră de informații pe această temă, am decis ca în rândurile următoare să abordăm chiar acest subiect!

Dacă și tu te întrebi cum poți depune și retrage banii la pariuri online, atunci trebuie să citești articolul nostru. Asta deoarece îți vom prezenta toate metodele de plată disponibile, în mod obișnuit, la agențiile de pariuri online.

Metode de plată la pariuri

După cum bine spuneam, metodele disponibile la casele de pariuri reprezintă un subiect important, iar asta deoarece fiecare parior își dorește să poată folosi metodele de plată preferate.

    Probabil că ai și tu una sau mai multe metode de plată în lista de preferințe, așa că ți-ai dori să le poți folosi la orice casă de pariuri. 

    ADVERTISING

    De aceea, este important să faci o listă cu metodele preferate, iar mai apoi să verifici dacă ele sunt disponibile la casele de pariuri la care îți propui să te înregistrezi.

    Dacă te vei face asta, atunci sigur nu vor exista neplăceri atunci când vei dori să efectuezi o plată, fie ea depunere sau retragere.

    Iată care sunt cele mai importante metode de plată pe care le-am întâlnit în ofertele celor mai multe case de pariuri online:

    1. Plata cu cardul bancar

    De departe cea mai populară metodă de a efectua depuneri și retrageri la o casă de pariuri este cu cardul bancar. Nu credem că există o ca să de pariuri care să nu ofere posibilitatea de a efectua plăți cu cardul bancar, așa că acesta este motivul pentru care am decis să începem chiar cu această metodă.

    Cele mai multe persoane care obișnuiesc să joace la diferite case de pariuri folosesc plata cu cardul bancar. Iar asta deoarece puține sunt persoanele care nu dețin un card bancar.

    ADVERTISING
    FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

    Această metodă de plată prezintă numeroase avantaje precum: simplitatea de efectuare a plăților, timpul scurt de procesare precum și nivelul înalt de securitate.

    Cel mai probabil plata cu cardul este și metoda ta preferată de plată la pariuri online. Totuși, este important să te asiguri că tipul tău de card este suportat.

    2. Plata folosind portofele electronice

    De-a lungul timpului au apărut o mulțime de servicii de plăți online, cunoscute și cu denumirea de portofele electronice.

    Aceste portofele electronice pot fi găsite deseori în lista de metode de plată disponibile la multe case de pariuri din România, așa că le-ai putea avea și tu în vedere.

    Atunci când vorbim despre portofele electronice, ne referim la servicii precum Skrill, Neteller, Paysafecard, OKTO.cash și altele.

    În cazul în care preferi să folosești o astfel de metodă de plată, asigură-te că există această posibilitate la casa de pariuri la care ai ales să îți faci cont.

    ADVERTISING

    Există multe motive pentru a alege plata folosind un portofel electronic. De exemplu, este foarte ușor să efectuezi plăți folosind un portofel electronic, cel mai adesea plățile sunt procesate instant iar comisioanele sunt fie inexistente, fie accesibile.

    3. Plata prin transfer bancar

    Pentru cei mai clasici dintre pariori există și plata prin transfer bancar. Aparent, există încă multe case de pariuri care oferă această metodă de plată, așa că o poți avea și tu în vedere, în cazul în care nu te grăbești să efectuezi o depunere sau o retragere.

    După cum probabil ai înțeles deja, cel mai mare dezavantaj al acestei metode de plată este durata mare de timp necesară pentru ca plata să fie efectuată.

    Cel mai adesea, va trebui să aștepți până la 48 de ore pentru ca plata să fie procesată, așa că este o opțiune dedicată în mod special acelor pariori care nu se grăbesc să încaseze banii de la casa de pariuri și totodată nici nu au nevoie rapid să efectueze o depunere.

    Un avantaj important oferit de această metodă de plată este nivelul înalt de securitate de care pariorul beneficiază. 

    Așa că dacă este prioritar pentru tine să ai parte de siguranță deplină atunci când efectuezi plăți la pariuri online, aceasta este metoda de plată pe care trebuie să o folosești!

    4. Plata direct în agenția fizică

    În final, mai există o metodă de plată pe care trebuie să ți-o aducem în vedere: plata în agenție.

    Există foarte multe case de pariuri care au atât agenție online cât și o mulțime de agenții fizice în întreaga țară. Prin urmare, acestea îți vor oferi posibilitatea de a te folosi de agențiile fizice pentru a efectua plăți, atât retrageri cât și depuneri.

    Practic, tot ce trebuie să faci este să bifezi că preferi plata în agenție, iar astfel va fi înregistrată o cerere. 

    Este poate cea mai confortabilă metodă de plată pe care o poți folosi la casele de pariuri. Nu ai nevoie de un card bancar și totodată vei putea primi banii imediat, în cazul retragerilor. De asemenea, banii vor ajunge instant în contul tău, atunci când efectuezi o depunere. Sună bine, nu-i așa? 

    Probabil că ar trebui să cauți și tu case de pariuri online care au agenții stradale, dacă îți dorești să încerci această metodă de plată.

    Există o mulțime de metode de plată disponibile în ofertele caselor de pariuri. Nu trebuie să le folosești pe toate, ci doar pe acelea care sunt cu adevărat avantajoase pentru tine. Prin urmare, îți recomandăm să faci o listă cu metode de plată preferate, iar astfel vei alege mai ușor o agenție la care să joci.