Cum porți pantalonii de piele

pantaloni_piele_dama

Deși sunt apreciați de foarte multe femei, pantalonii din piele pot părea prea mult pentru multe dintre noi. Cu atât mai mult când, ți se aduc la cunoștință anumite concepte precum faptul că, aceste modele, ar fi deopotrivă doar pentru femeile cu o silueta suplă sau că tind să confere un aspect neadecvat.

Toate acestea sunt desigur mituri, iar modul în care se așează niște pantaloni piele dama depinde exclusiv de viziunea purtătoarei și de combinațiile făcute. Sună clișeic dar adevărul e că nu ai nevoie de haine scumpe sau de vârstă de 20 ani și nici de un designer vestimentar ca să arăți și să te simți bine prin intermediul unor pantaloni piele. Trebuie să-ți cunoșți foarte bine forma corpului și să faci cele mai înțelepte alegeri în materie de asocieri vestimentare astfel încât și tu să fii în pas cu moda și să atragi complimente.

ADVERTISING

Iar dacă ai dubii în ceea ce privește alegerea și modul de îmbinare în ținute, iată câteva sfaturi care ți-ar putea fi de folos.

Evită pantalonii de piele foarte lucioși

Dacă nu eșți de fel o fire îndrăzneață care frecventează cluburile foarte des sau îți dorești mai de grabă o pereche de pantaloni piele damă pe care să-i poți purta la cumpărături, în plimbări sau chiar la birou și la școală, îți recomandăm să eviți pantalonii foarte lucioși, cu aspect de latex, care pot într-adevăr să atragă atenția mult prea tare și să fie dificil de integrat într-o ținută. Se regăsesc în magazinele de astăzi și pantaloni din piele cu aspect semi-lucios sau mat, aceștia fiind deopotrivă cea mai bună alegere pentru ține.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Nu opta pentru o mărime mai mare

Pentru că o pereche de pantaloni mulați, mai ales din piele, vor atrage atenția asupra formelor tale, poți avea tendința de a te orienta către modelele într-o mărime mai mare. Însă, o astfel de alegere nu-ți aduce niciun beneficiu, făcând pantalonii să se așeze ciudat și neadecvat. Întocmai acesta este și scopul la o pereche de pantaloni din piele sau imitație, să-ți evidențieze adevărata frumusețe. Așa că, întotdeauna alege-ți mărimea care ți se potrivește, evitând să alegi acei pantaloni mult prea largi pentru ține.

Alege o talie care te reprezintă

Există pantaloni din piele pentru orice tip de constituție și talie, astfel încât să transformi un astfel de model în cea mai versatilă pereche de pantaloni pe care ai avut-o vreodată în garderoba ta. De exemplu, poți opta pentru pantaloni cu talie înalta pe care să ți-o centreze și să ți-o micșoreze din punct de vedere vizual, cu care nu vei avea grijă că se vor vedea lucrurile care nu trebuie și care te pot ajută să creezi o formă adecvată. De asemenea, pantalonii din piele cu talie înalta se vor vedea minunat vara, alături de un crop top dama.

pantaloni_dama_piele_eco_cu_talie_inalta_katya

Îmbină-i cu articole lungi sau oversized

Atunci când ai o serie de constrângeri în a-ți arăta anumite porțiuni ale corpului sau lipsa acestora, articolele lungi sau cele oversized te ajută să schimbi întru totul imaginea și să echilibrezi și mai bine look-ul final. De axemplu, poți alege un tricou lung care să treacă de linia posteriorului, un cardigan, sacouri tip rochie sau oversized, astfel încât să faci picioarele să pară mai lungi, să maschezi kilogramele în plus, dar și să nu transformi pantalonii din piele într-un subiect controversat.

ADVERTISING

Folosește accesorii basic

În cele din urmă, hai să discutăm și despre accesorii. Pantalonii din piele îți vor oferi deja acea notă aparte de elegantă de care ai nevoie, așa că nu e necesar să exagerezi cu ele. Poți opta pentru accesorii fine sau cu un aspect casual (de exemplu, o brățară din piele sau un ceas cu o curea de acest fel), că să duci întreagă ținută într-o sfera clasică.

Acestea fiind zise, nu ezita să încerci și tu nenumărate stiluri cu pantaloni piele damă.