Cum poate fi urmărit singurul reality show în social media din România, Treasure Games in Banat

Cum poate fi urmărit singurul reality show în social media din România, Treasure Games in Banat

De luni a început singurul reality show în social media din România, Treasure Games in Banat. Spotmedia.ro urmărește zonele vizitate de cei 8 concurenți, împărțiți în 4 echipe, cu ajutorul unui jurnal zilnic Treasure Games in Banat. Dincolo de rezumatele zilnice, toată acțiunea este în timp real și pe Instagram și Facebook, prin intermediul unor stories pe care participanții le realizează la fiecare probă și nouă descoperire. 

Parteneri-Treasure-Games-in-Banat

Cu ajutorul acoperirii Orange, niciun punct important de pe traseu nu rămâne nemarcat în social media. La finalul anului trecut, auditorul independent LCC International a desemnat Orange ca fiind cea mai rapidă rețea mobilă și cea mai rapidă rețea 5G din România. Astfel, cu puterea internetului, imagini din întreaga aventură ajung și la History Channel zi de zi, unde Toader Păun oferă un jurnal video al principalelor momente, locuri și experiențe Treasure Games in Banat

O-parte-din-participantii-Treasure-Games-in-Banat-

Transmisiuni zilnice la radio, dar și la mai multe posturi de televiziune aduc la tot mai mulți oameni experiența explorării Banatului din singurul reality show în social media din România. 

ADVERTISING

Showul este „live” pe conturile de social media ale participanților, în special prin stories. Unele sunt interactive și vă permit să controlați de la distanță acțiunile pe care le fac concurenții la probele Treasure Games in Banat.

Participanții  care aduc, prin comunitățile lor, în social media întreaga aventură sunt Marius Chivu, Emilia Morariu, Alina Muntele, Ciprian Muntele, Silviu Barbul, Adrian Dan, Bogdan Buzuleac și Răzvan Moței.

Mai mult, sinteze foto și video sunt disponibile și conturile oficiale de Facebook și Instagram Treasure Games și Cronicari Digitali. 

ADVERTISING

Până duminică, sute de ore de filmare se vor adăuga în bagajul pregătirii seriei video Treasure Games, pentru care premiera sezonului 2 este programată în această toamnă, pe canalul de YouTube Treasure Games

Treasure Games in Banat, showul care face poftă de vacanță în România

A doua ediție a primului reality show în social media din România oferă imagini, informații și un ghid practic pentru oricine vrea să pornească în explorarea României frumoase, mergând pe urmele creatorilor de conținut din concurs. 

ADVERTISING

Show-ul creat de Zaga Brand, prin platforma Cronicari Digitali, este susținut de Raiffeisen Bank. Partenerii acestei ediții sunt Orange și Profi. Treasure Games in Banat are susținerea SIXT, Iulius Town, Timișoreana, Panasonic și Boya, prin MGT.

Partenerii media pentru aventurile Treasure Games in Banat sunt Kiss FM, History Channel și spotmedia.ro