Cum pariezi pe goluri asiatice?

Cum pariezi pe goluri asiatice?

Există foarte multe tipuri de pariuri din care poți alege atunci când analizezi oferta unei agenții de pariuri. Este evident că există tipuri de pariuri care sunt mai profitabile și altele care nu sunt atât de profitabile. Una dintre cele mai pariate categorii de pariuri este total goluri. Pariurile pe total goluri sunt eficiente în sensul în care nu te interesează cine câștigă meciul respectiv, ci câte goluri se înscriu în meci. 

Pariurile asiatice sau handicapurile asiatice sunt o categorie de pariuri foarte profitabilă dacă știi cum să le folosești. Handicapurile asiatice se regăsesc la Winbet și pot fi comparate cu tipul de pariu sub/peste dar are câteva diferențe majore. O să îți explic cum pariezi pe goluri asiatice. 

ADVERTISING

Pariurile Peste x goluri

O să încep prin a-ți explica cum pariezi pe total goluri asiatice peste. Dacă pariezi peste 0,5 goluri vei câștiga dacă se înscrie minim un gol și vei pierde dacă meciul se termină 0-0. La peste 0,75 goluri pariul este câștigat dacă se înscriu minim 2 goluri. Dacă se înscrie fix 1 gol, vei câștiga jumătate de miză, iar cealaltă jumătate este rambursată. 

Pariul va fi pierdut dacă scorul este de 0-0. Dacă pariezi peste 1 gol vei câștiga atunci când se înscriu minim 2 goluri, iar dacă se înscrie fix un gol ți se va rambursa miza. Pariul este pierdut dacă scorul este 0-0. Peste 1.25 goluri este câștigător când se înscriu minim 2 goluri, jumătate din miză este pierdută, iar cealaltă rambursată dacă se înscrie fix 1 gol și pariul este pierdut la 0-0. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pariul peste 1.5 goluri este câștigat dacă se înscriu minim 2 goluri și este pierdut dacă se înscrie doar 1 gol. Peste 1.75 aduce câștig atunci când se înscriu minim 3 goluri. De asemenea, dacă se înscriu 2 goluri jumătate din miză este rambursată și jumătate câștigată. Se pierde dacă se înscrie doar 1 gol. 

La peste 2.25 vei câștiga dacă se înscriu minim 3 goluri, dacă se înscriu 2 goluri vei pierde jumătate din miză și jumătate este rambursată, iar la 1 gol vei pierde miza totală. Peste 2.5 goluri este câștigător dacă se înscriu minim 3 goluri și pierzător dacă se înscriu maxim 2 goluri.

ADVERTISING

Pariurile sub x goluri

De cealaltă parte stau pariurile asiatice pe sub număr de goluri. La sub 0,5 goluri pariul este câștigat dacă se termină 0-0 și este pierdut dacă se înscrie minim 1 gol. Sub 0,75 este câștigat la 0-0, dacă se înscrie fix 1 gol jumătate din miză este pierdută, iar jumătate este câștigată și pariul este pierdut dacă se înscriu minim 2 goluri. 

Pariul pe sub 1 gol este câștigat la 0-0, la fix 1 gol se rambursează miza și la minim 2 goluri se pierde pariul. Sub 1.25 goluri asiatice este câștigător la 0-0, la fix 1 gol jumătate de miză este rambursată și jumătate pierdută și la minim 2 goluri pariul este pierdut. Sub 2.5 goluri este câștigat dacă se înscriu maxim w goluri și este pierdut dacă se înscriu minim 3 goluri.