Cum alegi inelul de logodnă care să fie pe gustul ei

Cum alegi inelul de logodnă care să fie pe gustul ei

Momentul cererii în căsătorie este unul special, pe care îl vei păstra ca amintire toată viața. Pentru a-ți surprinde viitoarea soție, merită să alegi un inel de logodnă care să-i placă nespus. Deși această bijuterie are un rol simbolic, va fi purtat zi de zi de cea lângă care îți vei petrece restul zilelor.

Vrei să știi cum să cumperi inelul de logodnă perfect? Ține cont de următoarele sugestii, astfel încât inelul să fie pe plac femeii iubite.

Stabilește o sumă clară

Dacă vrei să cumperi un inel de logodnă care să o surprindă pe femeia vieții tale, începe cu setarea unui buget în care te încadrezi. Din fericire, există inele de logodnă pentru toate bugetele, astfel încât să cumperi accesoriul mult dorit.

ADVERTISING

Mai mult, dacă ai limite în ceea ce privește bugetul, poți să elimini din start modelele care nu te interesează sau pe care nu ți le permiți. În funcție de suma de care dispui, caută inelul de logodnă ideal pentru cea care-ți va deveni soție.

Apelează la magazine specializate de bijuterii

Ca să-i aduci zâmbetul pe buze iubitei tale, ai grijă și la locul din care vei cumpăra inelul de logodnă. Pentru a nu întâmpina nicio problemă după achiziție, ar fi bine să cumperi această bijuterie specială de la magazine cu reputație, indiferent dacă sunt fizice sau online. Magazinele specializate îți pun la dispoziție certificate de garanție și posibilitatea de a returna inelul, în cazul în care acesta nu se potrivește.

ADVERTISING

Chiar dacă există sute de modele plăcute din punct de verde estetic, este recomandat să nu cumperi inelul de logodnă din impuls, ci să realizezi o documentare amănunțită înainte.

Află mărimea corectă a inelului de logodnă

La fel de important este să cunoști mărimea potrivită, înainte să cumperi inelul de logodnă pentru viitoarea soție. Deși ai posibilitatea să returnezi bijuteria, probabil nu îți dorești să cumperi un model prea mare sau prea mic.

În acest caz, împrumută un inel pe care care femeia iubită îl poartă, de regulă, pe degetul inelar. Ca să fie o surpriză de proporții, ia inelul fără că ea să știe, măcar până îl măsori, pentru a afla dimensiunea corectă. Nu ezita să mergi într-un magazin de specialitate cu inelul, unde poți ruga personalul abilitat să îl măsoare. Astfel, te asiguri că achiziționezi inelul de logodnă perfect.

ADVERTISING

Ia în calcul bijuteriile pe care le poartă în mod obișnuit

Fiindcă cererea în căsătorie este un moment atât de frumos, merită să ții cont de preferințele iubitei tale în materie de bijuterii. Deși ție ți se pare că un anumit model o va impresiona, asigură-te că inelul ales se ridică la nivelul așteptărilor ei.

Astfel, se recomandă să arunci o privire la bijuteriile și inelele pe care le poartă în mod obișnuit la serviciu sau în timpul liber. Vei vedea dacă preferă inelele din aur alb sau galben, inele simple din argint sau modele opulente, care atrag atenția. Dacă știi că îi plac inelele vintage, caută modelul perfect din această categorie.

Axează-te pe cele mai frumoase modele

Când ai în plac alegerea unui inel de logodnă, te poți baza pe cele mai populare modele, care încântă o femeie. Iată câteva modele cunoscute:

  • Inele delicate cu diamant în formă de inimă sau cu piatră rotundă ori pătrată
  • Inele din argint, simple sau cu design complex
  • Inele de logodnă cu pietre prețioase sau semiprețioase: rubin, safir, smarald
  • Inele de logodnă din aur galben sau alb, cu una, două sau trei pietre

Ai în vedere aceste sugestii înainte să cumperi inelul de logodnă și surprinde-ți persoana iubită cu cel mai frumos model!