CRIZE, de Mihai Ignat - Spectacol de absolvire la Breasla Actorilor

Breasla Actorilor vă invită duminică, 25 februarie 2024, de la ora 15:00, la spectacolul de absolvire al grupei de avansați „Crize sau Încă o poveste de dragoste”, de Mihai Ignat”, găzduit de Teatrul Infinit. 

CRIZE este o comedie romantică ce explorează subtilitățile și provocările relației de cuplu, aducând în prim-plan umorul și dramatismul momentelor-cheie din evoluția iubirii moderne.

Criza experimentată de un individ nu afectează doar propria sensibilitate, ci și pe cea a celor din jur, iar piesa lui Mihai Ignat evidențiază cu precizie această realitate metaforică.

ADVERTISING

Regie: Alex Floroiu

Distribuție:  Alexandra Comăniță, Lucian Simion, Mihaela Dragne, Radu Ignat, Cristina Tache, Ionuț Bejinariu, Bianca Sauciuc, Cristian Cristea, Alexandra Zaharioiu, Victor Jercan. 

Pentru rezervări îi puteți contacta la 0765 855 702, iar prețul unui bilet este de 40 lei. 

Vârsta recomandată este de +12 ani. 

***„Crize sau Încă o poveste de dragoste“ este cel mai cunoscut şi mai jucat text al lui Mihai Ignat, a fost nominalizat în 2003 la “International Radio Playwriting Competition 2003”, concurs al BBC World Service precum și la concursul UNITER „Cea mai bună piesă românească a anului 2003“.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Foto: Cătălina CM

Afiș: Andreea Secu

Și pentru că se apropie momentul deschiderii unor noi grupe de participanți la cursul nostru de arta actorului, organizat în cadrul programului non-formal de educație, cercetare și formare artistică al Academiei de Teatru și Film, și știm cât de mult vă plac jocurile și activitățile noastre, ne-am gândit să vă pregătim o surpriză!

Am creat special pentru voi un quiz, format din 10 întrebări, care vă vor ajuta să descoperiți care este nivelul vostru de interes și dacă poate fi oportun să participați la un curs de arta actorului. În plus, dacă răspundeți la toate întrebările, noi vă oferim o ședință gratuită la cursul nostru susținut de Alex Floroiu, în semn de prețuire a faptului că sunteți curioși, vă plac jocurile și că ne acceptați provocările.

ADVERTISING

Ce spuneți? Poate fi o ocazie excelentă să experimentați atmosfera cursurilor noastre și să retrăiți bucuria jocurilor din copilărie.