Cornelia și Lupu Rednic cântă alături de prieteni la Sala Palatului

Afis-final-Cornelia-si-Lupu

Folclor autentic în acorduri maramureșene și voie bună este ceea ce definește spectacolul “Să trăia pretinii mei”. Cornelia și Lupu Rednic pregătesc un concert grandios pe 25 octombrie la Sala Palatului pentru iubitorii de muzică populară, cu numeroși invitați speciali din lumea folclorului românesc și vor fi acompaniați de orchestra Lăutarii din Chișinău, dirijată de maestrul Nicolae Botgros. Spectacolul va fi prezentat de Iuliana Tudor.

“Să trăia pretinii mei” va fi un concert plin de bucurie, în care Cornelia și Lupu Rednic aduc alături de ei cei mai iubiți interpreți de muzică populară. Printre invitați se numără Constantin Enceanu, Niculina Stoican, Andreea Voica și Deian Galetin, Cornel Borza, Steliana Sima, Viorica Macovei, Mariana Ionescu Căpitănescu, Nicușor Iordan și Formația Pindu. De asemenea, pe scenă vor urca și premianții emisiunii Vedetă Populară: Mariana Roșu, Silvia Timiș, Mihai Teacă, Ingrid Boengiu, Diana Lungu și Simona Alexandra.

ADVERTISING

Cei mai îndrăgiți maramureșeni ai muzicii populare românești au creat o producție extraordinară marca Sens Music și promit o experiență de neuitat pentru spectatori. Iubitorii de folclor vor avea ocazia să asculte cele mai cunoscute piese ale acestora și vor avea parte de emoții la superlativ. În plus, în cadrul concertului, Cornelia Rednic va lansa un nou proiect împreună cu Taraful Marian Alexandru.

De aproape trei decenii, Cornelia și Lupu Rednic aduc în prim-plan muzica maramureșeană, atât prin eforturile lor de a culege și păstra folclorul autentic, cât și prin crearea unor cântece proprii, care să ofere continuitate tradiției. Prin interpretarea lor unică, cei doi reușesc să ducă mai departe mesajul despre fericirea de a avea prietenii aproape și frumusețea sufletului românesc.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe