Consummate Rogues vin în luna martie în România

Consummate Rogues vin în luna martie în România

Trupa britanică Consummate Rogues concertează pe 16 martie 2023 la The Pub Universităţii, în cadrul Trocadero Blues Nights. Aceasta este prima ieşire a trupei în afara Marii Britanii.

Consummate Rogues este o trupă de rhythm & blues din Marea Britanie, formată din câțiva dintre cei mai buni muzicieni de studio din Londra. Pe lângă influența adânc înrădăcinată a bluesului şi a muzicii country asupra stilului lor, există și urme pop britanice clasice în sunetul lor, care le oferă o aromă neconvențională și unică.

Consummate Rogues (UK) - Mini turneu în România - 16, 17, 18 martie 2023, Bucureşti, Buzău, Sibiu!

Formată în anul 2021 de excepţionalul Chris Rand, Consummate Rogues este o trupă care se hrănește cu noul val de Rock ‘n’ Roll, îmbinând blues cu southern rock și groove-uri distincte mlaştinei din New Orleans. În ultimul an, Consummate Rogues a cântat în câteva locații emblematice, inclusiv Ronnie Scott’s, Green Note, The 100 Club și Ain’t Noting But The Blues Bar

ADVERTISING

Chris Rand este o întâlnire obișnuită pe scena londoneză de jazz și blues și a lucrat cu unii dintre cei mai mari artiști de blues şi roots rock din Marea Britanie, inclusiv Charlie Watts, Mick Taylor, Nine Below Zero, Bad Manners, Squeeze, James Hunter Six și Ben Waters Band.

Trupa „Haiducilor Londonezi” este formată din Chris Rand - pian, voce şi saxofon; Leo Appleyard – chitară electrică; Geoff Threadgold – chitară bas şi Will Chism – baterie.

Concertul quartetului londonez este al doilea eveniment Trocadero Blues Nights organizat de 5F Concerts & More şi revista virtuală Arta sunetelor. Bilete: 45 lei – EarlyBird (pentru primele 30 bucati); 55 lei – Presale (preț redus până la data de 15.03.2023); 65 lei – Acces (preț în ziua evenimentului)

ADVERTISING

Consummate Rogues vor mai susţine un concert pe 17 martie la Buzău şi pe 18 martie 2023 la Sibiu, în frumosul club Imperium Live.

Link Bilete Consummate Rogues @The Pub Universitatii – AmBilet