#Concurs: SpotMedia.ro și Opera Comică pentru Copii te invită la spectacol

#Concurs: SpotMedia.ro și Opera Comică pentru Copii te invită la spectacol

Câștigă cu SpotMedia.ro și Opera Comică pentru Copii invitații la două dintre spectacolele preferate ale celor mici.

Iată la ce spectacole îți poți duce copilul și ce trebuie să faci pentru a participa.

Micul Prinț

Redescoperiți acum una dintre cele mai îndrăgite povești ale tuturor timpurilor. Mark Osborne, regizorul filmului Kung Fu Panda, vine cu prima adaptare animată a legendarei capodopere a lui Antoine de Saint-Exupéry, Micul prinț. Eroina povestirii este Fetița pe care mama sa o învață cum să se poarte în lumea adulților. În acest proces intervine un vecin cumsecade, dar cam excentric, Aviatorul. Acesta îi prezintă micuței sale prietene o lume extraordinară, în care totul este posibil. Este lumea pe care i-a prezentat-o, la rândul său, Micul prinț.

ADVERTISING

Spectacolul are loc pe 16 mai, la ora 19.00, la Opera Comică pentru Copii din București.

Motanul Încălțat

Cu mult timp înainte de a-l întâlni pe Shrek, faimosul luptător, amorez și proscris, Motanul Încălțat (Antonio Banderas), devine un adevărat erou când pornește în aventură alături de Pisi-Lăbuțe Pufoase (Salma Hayek) și Hopa Alexandru Mitică (Zach Galifianakis), pentru a-și salva orașul. Dar misiunea lui e îngreunată de fioroșii nelegiuți Jack și Jill (Billy Bob Thornton și Amy Sedaris), care fac tot ce le stă în puteri ca să zădărnicească planul eroilor noștri. Aceasta e povestea adevărată a Motanului, a Mitului, a Legendei, și, bineînțeles… a Botinelor!

ADVERTISING

Spectacolul are loc pe 22 mai, la ora 19.00, la Opera Comică pentru Copii din București.

Ce trebuie să faci ca să participi la concurs

Avem de dat câte două invitații triple la fiecare dintre cele două spectacole. Tot ce trebuie să faci este să comentezi în postarea de pe Facebook sau de pe Instagram cu numele spectacolului la care vrei să participi. Noi vom face extragerea pe 14 mai, astfel încât să ai posibilitatea de a intra în posesia premiului.

Concursul pe Facebook:

#CONCURS: Câștigă cu spotmedia.ro invitații la spectacolele care au loc la Opera Comică pentru Copii din București!Tot...

Publicată de spotmedia.ro pe Marţi, 11 mai 2021

Concursul pe Instagram:

ADVERTISING

Succes!


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇