Concertul ”Andries revine la Hard Rock Cafe” a fost reprogramat pentru 28 mai

Andries-HRC-Iabilet-1200-x-1715-px

Din cauza măsurilor de siguranță luate de Guvernul României, în contextul încercării de a stopa răspândirea epidemiei de COVID-19, ne găsim in situația de a REPROGRAMA concertul ”Andries revine la Hard Rock Cafe” de la București. 

Decizia nu ține de voința organizatorilor sau a artistului. Situația mondială este deja cunoscută de toată lumea. Din fericire, concertul a fost reprogramat pentru data de 28 Mai 2021, tot la Hard Rock Cafe din București! Biletele rămân valabile. 

Ne cerem scuze pentru această amânare. Păstrați biletele intacte, ele rămân valabile pentru data de 28 mai 2021.

ADVERTISING

Alexandru Andries revine pe scena din Hard Rock Cafe, la un an de la primul concert susținut în acest loc. Show-ul a fost ținut cu casa închisă, ceea ce reprezintă un motiv serios pentru a vă achiziționa un bilet cât mai repede! 

Alexandru Andries este fără discuție cel mai creativ artist al ultimilor 35 de ani, lănsând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3000 de concerte. Cu toate acestea, în ultimii ani, aparițiile sale live au fost rare, ceea ce transformă concertul din 28 Mai 2021 de la Hard Rock Cafe într-un adevărat eveniment.

ADVERTISING

Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generatții și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andries este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat. 

Alexandru Andries îi va avea alături de el pe scena pe: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu.

Biletele au următoarele prețuri:

Vip – loc la masa în fața scenei (pachetul include întalnire cu Alexandru Andries, fotografie și poster semnat): 120 lei (SOLD OUT)
Categoria 1 - loc la masă în fața scenei: 95 lei 
Categoria 2 - loc la masă în sală: 75 lei
Categoria 3 - loc în picioare: 50 lei

ADVERTISING

Link bilete: https://www.iabilet.ro/bilete-andries-revine-la-hard-rock-cafe-50669/?q=ANDRIES

Alexandru Andrieș - Greu de pensionat

Hard Rock Cafe București se află în parcul Herăstrău - Șoseaua Kiseleff, nr. 32. 
Locația dispune și de câteva sute de locuri de parcare.

Pentru mai multe informații puteți accesa si :

www.kompasevents.ro


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇