Concert alt-J la București

alt-J cântă la București pe 22 iunie 2022 la Arenele Romane. Primele 200 de bilete din fiecare categorie au prețuri early-bird. 

alt-J este o formație de indie rock din Leeds, Marea Britanie, activând pe scenă muzicală din 2007. 

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Primul album, ”An Awesome Wave” a fost lansat în 2012 și le-a adus artiștilor celebrul Mercury Prize. Premiul este oferit celui mai bun album muzical britanic sau irlandez. Următorul album, ”This is All Yours” a fost lansat în 2014 și a ajuns direct pe prima poziție în topul din Regatul Unit. Cel mai recent material, ”Relaxer” a fost lansat în 2017 și a ajuns în topurile din peste 15 țări.

În momentul de față, ALT-J sunt un trio, format din Joe Newman, Thomas Sutart Green și Augustus Unger-Hamilton. Aceștia sunt și membrii fondatori ai trupei. Până în momentul de față, cele trei albume le-au adus artiștilor din Leeds 2 Discuri de Platină, 8 Discuri de Aur și 1 Disc de Argint.

Prețuri bilete

- Premium (cu loc) - 199 lei în earlybird, 229 lei în presale și 250 la intrare
- Teren (fără loc, în față scenei) - 159 lei în earlybird, 179 în presale și 200 la intrare
- Acces General (cu loc) - 99 lei în earlybird, 119 lei în presale și 140 lei la intrare

Perioada earlybird este limitată la primele 200 de bilete din fiecare categorie.

Pentru biletele "cu loc" accesul se face doar prin parc prin lateralele Arenei.
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la porțile de jos din parc ale Arenelor Romane.

Biletele oferă participanților acces doar în categoriile în care și-au cumpărat bilet.

La prețul tuturor biletelor comandate în earlybird și presale se adaugă comisionul de emitere bilet de 10 lei.

Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar în zona Teren (nu și pe scaune) și însoțiți de un adult posesor de bilet valabil.

Recomandăm fanilor care vin cu copii sub 10 ani să le protejeze acestora urechile cu căști speciale. La concert volumul va fi puternic și acesta poate afecta auzul copiilor.

Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vânzare a băuturilor pentru a evita cozile, Arenele Române fiind o locație propice pentru evenimentele de gen. Recomandăm totuși să veniți la concert din timp și nu fix înainte de concert.

Este normal că la orele de vârf, fix înainte de intrarea pe scenă a trupei când se atinge capacitatea maximă a locației, barurile să se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu câteva săptămâni înainte de concert. Accesul cu umbrele este interzis.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzică, IQ BOX și pe terminalele Selfpay. Online, puteți plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factură la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară. 

Un eveniment BestMusic.