Comediile și spectacolele muzicale s-au întors la Teatrul și Restaurantul Elisabeta

Sărbătorește prima lună de vară cu producții de calitate. Ai ocazia să râzi, să cânți și să te bucuri în compania celor dragi de seri cu totul deosebite.
Comediile și spectacolele muzicale s-au întors la Teatrul și Restaurantul Elisabeta

Finalul săptămânii vine cu un spectacol muzical plin de suflet la care abia așteptăm să participăm – „Russian Night”, în care vom avea ocazia de a asculta cele mai cunoscute piese rusești, în interpretarea actriței Tania Popa. Cine n-a fredonat măcar o dată „Kalinka”? Noi sigur am făcut-o! Vineri, 11 iunie, începând cu ora 21:00, vino și tu la Restaurantul Elisabeta să te bucuri, să cânți și să dansezi alături de cei dragi.

Sau vrei o comedie ieșită din comun? Îți recomandăm „Nevasta mea e șuvaneză” de miercuri, 16 iunie, ora 20:00, cu tinerii actori Maria Magdalena Țapu, Vlad Lință, Dorin Enache și Laila Abdel-Hafiz. Hotărâtă să râdă de iubitul ei la cina pregătită de prietenii lui, Patricia se dă drept o imigrantă din… Șuvenia! Cum, n-ai auzit de Șuvenia și capitala ei, Șugrad? Farsa capătă proporții nebănuite, iar seara care părea să fie una plictisitoare se transformă, treptat, într-un balamuc.

Maria-Magdalena-Tapu-si-Laila-Abdel-Hafiz-nevasta-
Foto:Teatrul Elisabeta, Maria Magdalena Țapu și Laila Abdel Hafiz

Tot un balamuc are loc și în comedia „Probleme la mansardă”, care va avea avanpremiera la Restaurant Elisabeta în data de joi, 24 iunie, ora 20:00. După succesul spectacolului „Ghici cine te sună?!” de la Teatrul Elisabeta, Tania Popa revine în postura de regizor și pregătește o comedie excepțională în 3 personaje: un psihiatru și cele două paciente ale sale, una mai neobișnuită decât cealaltă. Comedia îi are în distribuție pe Tania Popa, Adrian Nour și Victoria Dicu.

Tania-Popa-Russian-Night
Foto: Teatrul Elisabeta, Tania Popa

O altă săptămână se încheie și ne invită la un spectacol muzical cu totul deosebit: „Seară boierească” cu Maria Buză și taraful George Pătrașcu. Muzică lăutărească, folclor interbelic și o atmosferă aparte – cine nu s-ar întoarce pentru o seară în lumea Micului Paris? „Seara boierească” va avea loc vineri, 25 iunie, ora 21:00, doar la Restaurant Elisabeta.

ADVERTISING

Biletele sunt disponibile la casa de bilete din Bulevardul Regina Elisabeta 45 și online, pe www.TeatrulElisabeta.ro.

Dacă ai achiziționat bilete la reprezentațiile suspendate în 2020 din cauza pandemiei cu Sars-Cov-2, le poți echivala până la 30 septembrie 2021.

Ne poți contacta la 0727 703 703 sau la rezervari@teatrul-elisabeta.ro.