Clipul zilei: Arma hi-tech cu care vânează Nicușor țânțarii

Clipul zilei: Arma hi-tech cu care vânează Nicușor țânțarii

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, prezintă joi cea mai nouă strategie de vânătoare de ţânţari în parcurile din Bucureşti. Este vorba despre o dronă, despre care spune că este o metodă modernă de dezinsecție împotriva larvelor de țânțari pe malurile lacurilor.

🟢 Testăm o metodă modernă de dezinsecție împotriva larvelor de țânțari pe malurile lacurilor din București.

🟢 Dezinsecția cu drone presupune identificarea zonelor de reproducere a țânțarilor, programarea traseelor de zbor, echiparea dronelor cu soluții insecticide și agenți biologici.

ADVERTISING

Ulterior, tratamentul este pulverizat uniform deasupra zonelor țintă.

🟢Dronele ajung în zone greu accesibile sau întinse, iar fluxul de aer generat de elice permite împrăștierea soluțiilor la 360 de grade, crescând astfel eficiența tratamentelor", scrie pe Facebook Nicuşor Dan, care a postat şi demonstraţia video.

🟢 Testăm o metodă modernă de dezinsecție împotriva larvelor de țânțari pe malurile lacurilor din București. 🟢 Dezinsecția cu drone presupune identificarea zonelor de reproducere a țânțarilor, programarea traseelor de zbor, echiparea dronelor cu soluții insecticide și agenți biologici. Ulterior, tratamentul este pulverizat uniform deasupra zonelor țintă. 🟢 Dronele ajung în zone greu accesibile sau întinse, iar fluxul de aer generat de elice permite împrăștierea soluțiilor la 360 de grade, crescând astfel eficiența tratamentelor. #PMB #ADIDD #testepilot #dronetantari

Publicată de Nicușor Dan pe Miercuri, 14 august 2024

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇