Cenușăreasa - Teatru pentru copii la cinema în weekendul 8-9 octombrie

Bucuresti-9-oct-Cenusareasa

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 8-9 octombrie, locuitorii orașului București sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cenușăreasa”, o producție extraordinară a Operei Comice pentru Copii. Duminică, 9 octombrie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Cinemax Veranda din Veranda Mall.

„Cenușăreasa” este un spectacol de operă pentru copii care ar face cinste oricărei scene internaționale. Timp de 90 de minute, copiii de peste 7 ani și părinții lor sunt invitați să se bucure de opera semnată de Gioachino Rossini cu un libret adaptat după Jacopo Ferretti. Opera Comică pentru Copii este o instituție de stat cu o reputație excepțională, unică în lume prin segmentul de public căruia i se adresează și care își trece în cont o listă impresionantă de premii internaționale.

ADVERTISING

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate. Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual. Spectatorii pot urmări spectacolul „Cenușăreasa” online, pe 9 octombrie, de la ora 11:00, pe platforma de streaming www.scenatv.ro. Iar pe 8 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul extraordinar „Punguța cu doi bani” a Teatrului Ion Creangă. Biletele pot fi achiziționate online de pe www.teatrulacinema.ro/program sau pe www.scenatv.ro.

ADVERTISING

În întreaga țară, pe 9 octombrie, de la ora 11:00, spectacolul „Cenușăreasa” va fi proiectat și în cinematografele partenere Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești și Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, iar de la ora 12:00 la Inspire Cinema din Alba Mall și Inspire Cinema din Mercur Center Craiova. Proiecția pe marile ecrane a piesei „Punguța cu doi bani” poate fi urmărită pe 8 octombrie la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center Pitești și Cinema Carpați din Carpați Shopping Center Sinaia, de la ora 11:00.

ADVERTISING

Mulțumim partenerilor media care s-au alăturat campaniei „Hai la teatru în orașul tău!”:

Parteneri media - logouri 9 ian.PNG