Cele mai comune întrebări ale viitorilor miri

Cele mai comune întrebări ale viitorilor miri
Foto: freepick

Nu există femeie pe planetă care să nu își dorească să devină mireasă! Multe dintre femei visează la nunți desprinse din povești, unde prințul pe cal alb vine și îi cere să fie partenera lui de-a lungul întregii vieți.

Deși nunta este un eveniment cât se poate de frumos, până la transformarea lui în realitate sunt o mulțime de alte lucruri de planificat, organizat, plătit, căutat etc: restaurantul ideal, trupa cover, serviciile foto-video, găsirea rochiei de mireasă perfectă, realizarea invitațiilor etc.

ADVERTISING

Iată câteva dintre întrebările pe care și le (mai) pun și alți miri:

Scopul lui este să îți faciliteze organizarea evenimentului, în schimbul unei sume proporționale cu bugetul alocat evenimentului. Practic, ei se vor ocupă de organizarea întregii nunți: de la rezervarea restaurantului, până la luna de miere, fotograf nuntă, candy bar, flori, trupa de muzică pentru eveniment, videograf etc. El va veni cu diverse propuneri, din care tu va trebui să alegi ce îți face cu ochiul.

Participarea la târgurile de nunți este importantă

În primul rând, târgurile de nunți sunt o sursă inepuizabilă de idei și servicii pentru organizarea evenimentelor. Participa restaurante, case de modă, case de bijuterii, agenții de turism pentru luna de miere, firme de organizare evenimente, servicii foto-video, lumânări și mărturii de nuntă, iar lista poate continuă.

ADVERTISING

La ce să fim atenți în alegerea restaurantului?

Dincolo de meniu, felul în care arată locația este la fel de important. Dacă vei avea o nuntă cu o tematică elegantă și clasică optează pentru restaurantele cu mobilier clasic, cu mese rotunde, pe care sunt așezate fete de masă crem sau pastel, scaune Chiavari albe și candelabre pe mese.

Dacă nu nuntă va fi într-un stil mai glamour caută saloane opulente, elemente de decor din sticlă sau metal, cu mobilă în stil baroc și cu scaune de tip fotoliu, din catifea sau piele sintetică.

ADVERTISING

În cazul unei nunți tradiționale, cea mai bună varianta este reprezentată de locațiile tradiționale sau, de ce nu, hambarele de la ieșirea din București, care să îți aducă aminte de copilăria în care dormeai în fan.

Cum aleg meniul?

De regulă, alegerea meniului se face în funcție de tematică generală a nunții. Astfel, dacă vrei un eveniment cu ștaif și ai o mulțime de persoane invitate care preferă luxul și opulență, optează pentru meniuri rafinate, care conțîn fructe de mare, fois gras și cea mai fină șampanie.

Dacă ești fan tradițional și vrei că invitații să știe ce au în farfurie, meniul cu care nu dai greș este cel tradițional. Tot ce trebuie să faci este să alegi aperitivul și friptură, iar de restul se va ocupa bucătarul-șef al restaurantului.

Dacă vrei să rămâi la zi cu toate noutățile despre nuntă și botez urmărește-ne permanent pe site-ul nostru nicoletaoancea.com - Formație nuntă București.