Cel mai bun fond de ten - Top 5 opțiuni

Cel mai bun fond de ten - Top 5 opțiuni

Fondul de ten este un produs de bază care este popular chiar și în rândul acelor fete care sunt în general indiferente la produsele cosmetice.

Motivul acestei iubiri este simplu: este baza care vă permite să vă „puneți fața în ordine” în cel mai scurt timp. Are puterea de a vă uniformiza tenul, ascunzând în același timp imperfecțiunile, roșeața, petele de vârstă și pistruii. Pentru a obține un rezultat perfect, țineți cont de câteva trucuri profesionale:

  • Dacă textura fondului de ten este prea groasă, amestecați-l cu o cremă hidratantă sau un fluid. Dacă, dimpotrivă, aveți nevoie de mai multă densitate, amestecați fondul de ten cu o cantitate mică de pudră pentru a se potrivi cu tonul.
  • Crearea unui fond de ten radiant acasă este foarte simplă: adăugați la fondul de ten niște fard de ochi auriu sau perlat. O soluție excelentă atunci când nu găsiți un iluminator la îndemână!
  • Rețineți o regulă importantă: persoanele cu tenul gras trebuie să folosească un fond de ten pe bază de apă, iar fetele cu pielea uscată - texturi cremoase.
ADVERTISING

Vă prezentăm unele dintre cele mai bune fonduri de ten care ajută la menținerea tinereții pielii și care  ascund perfect imperfecțiunile minore.

Toleriane sensitive le teint, La roche-posay

Toleriane sensitive le teint, La roche-posay - estecel mai bun fond de ten pentru fetele cu pielea foarte sensibilă. Totul ține de compoziția unică - printre ingrediente nu se găsesc uleiuri sau componente agresive care provoacă alergii. Toleriane sensitive le teint are o textură lipsită de greutate, astfel că se îmbină perfect cu pielea și este complet invizibil pe față (în același timp, are o capacitate medie de suprapunere). Produsul este prezentat în două nuanțe: natural și light.

ADVERTISING

Alliance Perfect, L’Oréal Paris

Cel mai bine vândut fond de ten al mărcii L’Oréal Paris rămâne a fi Alliance Perfect, deoarece, în primul rând, conține uleiuri esențiale, vitaminele E și B5 care au grijă de piele. În al doilea rând, crema are o putere de rezistență fenomenală și asigură un ton perfect al pielii pe tot parcursul zilei. În al treilea rând, produsul este disponibil în paisprezece nuanțe.

Superstay 24H, Maybelline New York

f8ae694c00119643ffb8137cb361f2ef1

Acest fond de ten de la Maybelline New York https://makeup.md/brand/29159/ nu numai că oferă o acoperire de lungă durată, dar și, datorită pigmenților speciali din compoziția sa, o acoperire proaspătă pe tot parcursul zilei. Există opt nuanțe în paletă, de la bej clasic la piersic. 

ADVERTISING

Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation, NYX Professional Makeup

Cel mai pigmentat fond de ten de la NYX Professional Makeup va rezista toată ziua, în timp ce aproape că nu se simte pe față. Ideal pentru tenul gras și mixt, deoarece nu provoacă producția excesivă de sebum. Are un finisaj mat rezistent. Produsele brandului pot fi achiziționate accesând magazinul online de cosmetice Makeup.md.

Dermablend, Vichy

Un fond de ten ieftin și bun care conține o concentrație ridicată de pigmenți de mascare care, atunci când sunt aplicați pe piele, acționează ca o gumă de șters - "ștergând" imperfecțiunile și reducând de fiecare dată numărul acestora (datorită acidului salicilic din compoziția sa). Produsul lasă pielea netedă și mată timp de până la 16 ore.