Ce pantaloni se potrivesc cu adidașii Guess?

Ce pantaloni se potrivesc cu adidașii Guess?

Adidașii Guess sunt instrumentele ideale cu care poți crea o multitudine de stilizări. Purtați cu blugi, pantaloni, rochii și chiar pantaloni scurți, poți obține lookuri extraordinare de zi cu zi, atât casual, cât și formale. Adidașii Guess vin în multe culori și stiluri diferite, așa că va fi ușor să îi găsești pe cei potriviți pentru garderoba ta.

În general, adidașii Guess vor arăta grozav cu orice tip de pantaloni casual precum blugi, pantaloni chino sau pantaloni cu o croială clasică. Pentru un look mai stilat, poți încerca să asociezi adidașii Guess cu pantaloni eleganți în culori neutre, precum negru, bleumarin sau cafeniu. Dacă vrei să porți adidași Guess cu pantaloni scurți, alege un stil mai rafinat decât modelul de pantaloni scurți pe care îl porți în mod obișnuit. 

ADVERTISING

Adidași Guess și blugi

adidasi-guess-si-blugi

Blugii sunt probabil cea mai evidentă alegere atunci când vine vorba de ținute ce includ adidași Guess. Se potrivesc cu orice și pot fi îmbrăcați într-o mulțime de moduri, în funcție de ocazie. Fie că preferi blugi skinny, drepți sau boyfriend, oricare dintre aceste variante vor arăta grozav alături de o pereche de adidași Guess. 

Dacă vrei să-ți duci lookul la următorul nivel, optează pentru o pereche de blugi de culoare închisă. Pentru un aspect mai casual, combină o pereche de adidași Guess cu blugi de culoare închisă și un tricou simplu. Iar pentru o ținută elegantă, include-i într-un mix cu blugi rupți și un blazer.

ADVERTISING

Adidași Guess și pantaloni chino

Adidașii Guess și pantalonii chino se potrivesc perfect! Pantalonii chino sunt o alegere excelentă în combinații vestimentare cu adidași, deoarece vin într-o varietate de culori și stiluri. Poți alege să integrezi în ținuta ta pantaloni chino slim fit, relaxed fit sau chiar cropped. Iar pentru un plus de personalitate adăugat lookului tău, ia în considerare o combinație dintre pantaloni chino cu imprimeu și adidași Guess.

Adidași Guess și pantaloni eleganți

S-ar putea să nu pară cea mai naturală asociere, dar adidașii Guess pot fi asortați cu pantaloni eleganți pentru a crea un look atât formal, cât și casual. Fie că ești în căutarea unui aspect mai rafinat sau doar vrei să adaugi o notă interesantă ținutelor tale obișnuite, adidașii Guess sunt o opțiune excelentă. Pantalonii eleganți sunt și ei o alegere bună, așa că poți încerca să asortezi o pereche bleumarin sau maro cu noii tăi adidași Guess și sigur nu vei da greș. Adaugă și ceasuri de damă șic în această combinație, iar lookul tău va fi unul desăvârșit! 

ADVERTISING

Adidașii Guess sunt o opțiune versatilă și elegantă, ce poate fi purtată cu aproape orice din dulapul tău. Cu atât de multe moduri diferite de a-i purta, nu este de mirare că adidașii Guess sunt un element de bază în orice garderobă. Cu toate acestea, este important să reții că nu toți adidașii Guess sunt creați la fel. Există modele diferite de adidași cu șireturi, velcro sau fermoare și o multitudine de culori din care să alegi. Așa că, ai grijă să te orientezi către modelul și nuanța care se potrivesc cel mai bine stilului tău.