Ce e nou la Netflix în aprilie

Ce e nou la Netflix în aprilie

În luna aprilie, abonaţii Netflix pot urmări: „Anatomy of a Scandal”, un thriller psihologic captivant care aduce în prim-plan un scandal politic şi personal, în care adevărul se ascunde la graniţa dintre justiţie şi privilegii.

Alte atracţii ar fi „Russian Doll”: Sezonul 2, unde, la patru ani după ce Nadia şi Alan reuşesc să evadeze din bucla temporală a mortalităţii, cei doi continuă să exploreze teme esenţiale dintr-o perspectivă adesea amuzantă şi SF; dar şi „Ozark”: Sezonul 4 Partea 2, un nou capitol din drama captivantă cu acţiunea plasată în prezent, care urmăreşte călătoria familiei Byrde de la viaţa obişnuită din suburbiile oraşului Chicago la activitatea infracţională periculoasă din munţii Ozark din statul Missouri.

Pe lângă acestea, vor fi: Along for the Ride, Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood, Bubble, Choose or Die, Dancing on Glass, Elite: Sezonul 5, Get Organized with The Home Edit: Sezonul 2, Grace and Frankie: Sezonul 7 - Ultimele Episoade, Green Eggs and Ham: Sezonul 2, Hard Cell, Heartstopper, Selling Sunset: Sezonul 5, The In Between, The Taming of The Shrew, The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes, Going in Style, Youth V Gov, Legaţii şi multe altele.

ADVERTISING

„Anatomy of a Scandal” din 15 aprilie

Acest thriller psihologic captivant, a cărui acţiune dramatică se derulează în sala de judecată, pătrunde în lumea elitei britanice prin intermediul unui scandal politic şi personal, în care adevărul se ascunde la graniţa dintre justiţie şi privilegii.

James şi Sophie Whitehouse trăiesc într-un univers în care totul este minunat. Ministru în Parlament şi tată iubitor acasă, James pare să se afle pe un drum fără obstacole, însă numai până când iese la iveală un secret scandalos. La rândul ei, şi avocata Kate Woodcroft îşi urmează calea, iar acuzarea pe care o construieşte ameninţă să afecteze întregul Westminster, căsnicia soţilor Whitehouse şi propria ei stimă de sine.

„Russian Doll”: Sezonul 2, din 20 aprilie

Cu acţiunea plasată la patru ani după ce Nadia şi Alan reuşesc să evadeze din bucla temporală a mortalităţii, al doilea sezon din „Russian Doll” va continua să exploreze teme esenţiale dintr-o perspectivă adesea amuzantă şi SF.

Dezvăluind un destin încă şi mai rău decât moartea fără sfârşit, acest sezon îi regăseşte pe Nadia şi pe Alan cufundându-se şi mai adânc în trecut printr-un portal temporal neaşteptat, aflat în una dintre cele mai cunoscute locaţii din Manhattan.

ADVERTISING

La început, cei doi percep totul ca pe o aventură nesfârşită, care se întinde peste epoci şi generaţii, dar curând descoperă că acest eveniment extraordinar ar putea fi mai mult decât s-au aşteptat şi că împreună trebuie să caute o cale de ieşire.

„Ozark”: Sezonul 4 Partea 2, din 29 aprilie

Ozark este o dramă captivantă cu acţiunea plasată în prezent şi urmăreşte călătoria familiei Byrde de la viaţa obişnuită din suburbiile oraşului Chicago la activitatea infracţională periculoasă din munţii Ozark din statul Missouri.

Serialul explorează teme precum capitalismul, dinamica legăturilor de familie şi supravieţuirea, totul din perspectiva unor americani (deloc) obişnuiţi.

Seriale Netflix

Un sezon nou „Get organized with the home edit” va fi pe Netflix din 1 aprilie. Clea şi Joanna revin să pună ordine în talmeş-balmeşul din vieţile clienţilor atât celebri, cât şi de rând, cu stilul lor fabulos şi de neegalat.

„Trivia Quest”, din 1 aprilie, va avea episoade zilnic. Testează-ţi cunoştinţele de istorie, artă, ştiinţă şi multe altele în acest serial interactiv de întrebări de cultură generală cu diverse niveluri de dificultate.

ADVERTISING

„Business Proposal” este un serial nou, din 4 aprilie. Deghizată, Ha-ri merge la o întâlnire aranjată ca să-l sperie pe pretendent. Dar situaţia scapă de sub control când află că acesta e şeful ei şi o vrea de soţie.

La fel şi „Dirty Lines”, din 8 aprilie. În Amsterdamul anilor '80, o studentă întreprinzătoare îşi găseşte de lucru la o linie de sex telefonic creată de doi fraţi complet diferiţi.

„Elite”, Sezonul 5, va începe în 8 aprilie. Începerea unui nou semestru la şcoala Las Encinas înseamnă o nouă victimă, un nou vinovat şi un nou mister în timp ce elevii se afundă în secrete.

„Tomorrow”, din 9 aprilie. Un tânăr devine jumătate om şi jumătate spirit din cauza unui accident şi primeşte misiuni speciale de la o companie din lumea subterană.

„Hard Cell” este un serial nou, ce va fi difuzat din 12 aprilie. Laura Willis, fostă organizatoare de evenimente şi actuală directoare de închisoare, ne prezintă peripeţiile vieţii din spatele gratiilor într-o comedie cu umor sec.

„Almost Happy” Sezonul 2, din 13 aprilie. Sebastián primeşte şansa la o nouă poveste de iubire cu Pilar, care acum este însărcinată cu gemenii lui Rocha. Dar îl aşteaptă în continuare multe lecţii de viaţă.

„Heirs to the Land”, din 15 aprilie. Hugo Llor, un tânăr descurcăreţ, se zbate să devină cineva în Barcelona secolului al XIV-lea, fără să încalce jurământul făcut familiei Estanyol.

„Yakamoz S-245”, din 20 aprilie. După ce o catastrofă afectează Pământul, un biolog marin şi echipa sa aflată într-o misiune pe submarin trebuie să lupte pentru a supravieţui unei conspiraţii mortale.

„Heartstopper”, serial nou, începe din 22 aprilie. În contextul vieţii de liceu şi al iubirii adolescentine, Charlie şi Nick descoperă că prietenia lor neaşteptată ar putea ascunde sentimente mai intense.

„Selleing Sunset”: Sezonul 5 începe din 22 aprilie. Iubiri noi. Inamici vechi. Un membru-surpriză. Piaţa de lux e în pericol, iar competiţia atinge noi culmi. Cine va face faţă provocării şi cine o va da în bară?

„The Seven lives of Lea” va fi difuzat din 28 aprilie. Léa se trezeşte în trecut de şapte ori, în corpuri diferite. Atrasă în misterul morţii unui tânăr, ea încearcă să prevină acest eveniment, iar consecinţele nu întârzie să apară.

„Grace and Frankie”: Sezonul 7 - Ultimele episoade, din 29 aprilie. Grace şi Frankie continuă să arate familiilor şi fanilor ce înseamnă să trăieşti viaţa la maximum, fără teamă şi fără scuze.

Serialul „Hold Tight” va începe în curând. Dispariţia unui adolescent dă peste cap vieţile aparent perfecte ale unor familii dintr-o suburbie înstărită a Varşoviei şi scoate la iveală secrete sumbre.

Filme Netflix

„Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood”, din 1 aprilie. Un bărbat îşi povesteşte cu nostalgie viaţa şi face o relatare a unei călătorii imaginare pe Lună din perspectiva unui copil de 10 ani din Houston în anul 1969.

„Battle: Freestyle”, din 1 aprilie. Amalie este în culmea fericirii după ce echipa de dans condusă de ea şi de Mikael se califică la o competiţie la Paris, dar întâlnirea cu mama ei înstrăinată o distrage.

„Forever Out of My League”, din 1 aprilie. După o operaţie, viaţa Martei este în joc, dar iubirea adevărată este în apropiere. 

„Furioza”, din 6 aprilie. O poliţistă îi face fostului iubit o ofertă de nerefuzat: fie se infiltrează într-o gaşcă de bandiţi şi devine informator, fie fratele lui ajunge la închisoare.

„Dancing on Glass”, din 8 aprilie. Ameninţată de o presiune imensă, o balerină abia distribuită într-un rol principal şi colega ei îşi găsesc scăparea într-o prietenie care le izolează de restul lumii.

„The In Between” va fi difuzat din 8 aprilie. După ce îşi pierde dragostea vieţii într-un tragic accident, o adolescentă cu inima frântă începe să creadă că iubitul îi trimite semne de dincolo de mormânt.

„Yaksha: Ruthless Operations”, din 8 aprilie. Un procuror integru ajunge într-un oraş periculos ca să cerceteze o echipă de operaţiuni secrete şi pe şeful său notoriu, dar intră într-un război letal între spioni.

„The Taming of the Shrew”, din 13 aprilie. O savantă cu inima frântă se întoarce acasă pentru a lua viaţa de la capăt, dar fratele ei angajează un necunoscut chipeş care s-o convingă să vândă pământul familiei.

„Choose or die”, din 15 aprilie. Ispitiţi de şansa de a câştiga un premiu nerevendicat, doi prieteni repornesc un joc video misterios din anii '80 şi păşesc într-o lume suprarealistă a terorii complexe.

„The Turning Point”, din 20 aprilie. Un pierde-vară care evită cu orice preţ confruntările se împrieteneşte, contrar oricăror aşteptări, cu un golan periculos care refuză să-l lase în pace.

„Along for the Ride”, din 22 aprilie. În vara dinaintea începerii facultăţii, silitoarea Auden îl cunoaşte pe misteriosul Eli care, în aventurile nocturne, o ajută să ducă viaţa fără griji după care tânjea.

„Rumspringa”, din 29 aprilie. Călătorind spre Berlin pentru un ritual de iniţiere, un tânăr amish îşi acceptă rădăcinile, se îndrăgosteşte şi ia o decizie de proporţii uriaşe.

Documentare Netflix

„Jimmy Savile: A British Horror Story”, din 6 aprilie. Vedeta TV Jimmy Savile a fermecat ţara cu excentricitatea şi generozitatea sa. Dar acuzaţiile de abuz sexual au arătat o latură şocantă şi nevăzută a personalităţii sale.

„Return to Space” din 7 aprilie. Elon Musk şi inginerii de la SpaceX au o misiune istorică: să readucă astronauţii de la NASA la Staţia Spaţială Internaţională şi să revoluţioneze călătoriile în spaţiu.

„Our Great national Parks”, din 13 aprilie. Narat de fostul preşedinte Barack Obama, acest serial documentar uluitor ne prezintă câteva dintre cele mai impresionante parcuri naţionale ale planetei.

„The Mistery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes”, din 27 aprilie. Un documentar care readuce în prim-plan misterioasa moarte a lui Marilyn Monroe, cu ajutorul unor interviuri audio detaliate, oferite de persoanele din cercul vedetei.

Film românesc

„Legaţii”, în regia lui Iura Luncaşu, cu Smiley, Augustin Viziru, Ştefan Sprianu, Cristina Ştefania Codreanu, Nicoleta Ghinea, Skizzo Skillz, David Ioniţă, George Iulian Luca, Cătălin Guţă, Darius Vlad Creţan, Daria Pentelie, Tatiana Şelaru, Mădălina Mihaela Creţan, Amelia Anghel, Andrada Popa, Bianca Mircescu, Sergiu Necula, Ioan-Cristinel Ducaru, va fi difuzat din 13 aprilie.

Un grup de colegi de muncă ţin un teambuilding la o cabană în munţi, unde o provocare extremă dezvăluie poveşti interesante, dar şi trădări.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇