Ce achiziționează pasionații de fitness de Black Friday? Produsele cele mai cumpărate anual

Ce achiziționează pasionații de fitness de Black Friday? Produsele cele mai cumpărate anual

Black Friday este ocazia perfectă în care pasionații de fitness își pot înnoi echipamentele și gadgeturile la prețuri foarte avantajoase. Reducerile sunt masive, iar la fel sunt și categoriile de produse puse în joc de majoritatea comercianților. Astfel, dacă și tu ai această pasiune și vrei să-ți faci lista de dorințe pentru Vinerea Neagră, avem câteva sugestii pentru tine. În funcție de necesități, trebuie să prioritizezi obiectele mult visate și să le pui prima dată în coș, pentru a te asigura că nu le va cumpăra altcineva înaintea ta.

ADVERTISING

Iată ce poate cumpăra un pasionat de fitness de Black Friday:

1. Căști bluetooth 

Pentru mulți, muzica este un element esențial la fiecare antrenament. În acest sens, căștile bluetooth sunt printre cele mai căutate accesorii de Black Friday datorită libertății de mișcare și flexibilității oferite. Indiferent de modelul pe care-l cauți, acestea vin la pachet cu o funcționalitate garantată și simplifică considerabil desfășurarea anumitor activități fizice.

2. Smartwatch-uri 

Un alt produs extrem de popular de Black Friday este smartwatch-ul, care a devenit o reală necesitate pentru cei care vor să-și monitorizeze activitatea fizică, progresul la antrenamente, dar și sănătatea generală. De la măsurarea pașilor și a caloriilor arse, până la identificarea ritmului cardiac și a nivelului de oxigen din sânge, acest dispozitiv îți poate prezenta o gamă largă de informații, în funcție de cât de complex este modelul achiziționat. Dacă și tu vrei astfel de dispozitive, nu rata Black Friday 2024 la GSMnet, care se va desfășura în luna noiembrie. În plus, pe lângă aceste produse, vei mai găsi disponibile și multe alte lucruri utile, precum ar fi huse de telefoane, folii de protecție, cabluri și adaptoare, suporturi auto și altele. În plus, dacă ești vigilent și te grăbești să prinzi ofertele din prima, zi, este posibil să te bucuri și de anumite produse aproape gratis, puse în vânzare pentru suma de 0.99 lei.

ADVERTISING

3. Încărcătoare portabile și baterii externe 

Alte accesorii esențiale pentru cei care petrec mult timp în mișcare, fie că e vorba de antrenamente în aer liber sau drumeții pe munte, sunt bateriile externe și încărcătoarele portabile. Acestea devin din ce în ce mai importante în viața activă a sportivilor amatori sau profesioniști, asigurând că restul dispozitivelor, precum ar fi smartwatch-ul, telefonul sau căștile bluetooth sunt mereu funcționale.

4. Boxe bluetooth portabile 

Nu în ultimul rând, un trend tot mai popular în rândul persoanelor active este organizarea antrenamentelor în aer liber. Pentru astfel de sesiuni, o boxă bluetooth portabilă devine un accesoriu indispensabil, întrucât va oferi doza de energie necesară pe tot parcursul antrenamentului. 

ADVERTISING

În concluzie, Black Friday oferă multiple oportunități pentru pasionații de fitness, care își pot completa sau îmbunătăți colecția deja existentă de accesorii. În funcție de necesități, dar și de activitatea desfășurată în mod regulat, există o gamă largă de produse care pot fi foarte utile în diferite momente cheie. Tu ce obiecte speri să prinzi la reducere?