Câțiva papagali dintr-un parc natural au fost izolați, pentru că îi înjurau pe vizitatori

Câțiva papagali dintr-un parc natural au fost izolați, pentru că îi înjurau pe vizitatori

Cinci papagali din Parcul Natural din Lincolnshire, Anglia, au fost izolați, după ce au început să înjure oamenii care vizitau complexul.

Papagalii gri africani au fost adoptați de reprezentanții parcului în luna august și puși împreună în carantină. Reprezentanții parcului spun că în timpul carantinei papagalii s-au învațat unii pe alții să înjure, conform BBC.

„Cu cât înjură mai mult cu atât râzi mai mult și asta îi încurajează”, a spus directorul executiv al parcului, Steve Nichols.

El a precizat că papagalii au învâțat și să râdă, așa că atunci când unul înjură, altul râde și tot așa.

ADVERTISING

El a precizat că unora dintre vizitatorii adulți li s-a părut amunzant, dar că vin și mulți copii și că au fost nevoiți să mute papagalii.

Directorul spune că papagalii vor fi răspândiți printre ceilalti din parc, dar că speră ca aceștia să învețe ei cuvinte noi și civilizate, nu să fie invers situația și să ajungă la și mai mulți papagali care înjură.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=3386679071368860&id=257906397579492

La începutul anului, Chico, un alt papagal din parc, a devenit cunoscut pe Internet după ce a fost filmat în timp ce interpreta melodia  "If I Were a Boy" a lui Beyonce. Iar acum el are propria pagină de Instagram.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
https://www.facebook.com/Lincolnshire-Wildlife-Park-257906397579492/videos/?ref=page_internal

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇