Câte meciuri sunt recomandate pe un bilet

Câte meciuri sunt recomandate pe un bilet

Odată ce ai descoperit pariurile sportive vei fi tentat să pariezi pe cât mai multe meciuri şi competiţii pentru a avea câştiguri excelente la final. E o abordare greşită, specifică amatorilor care nu înţeleg prea bine cum funcţionează pariurile şi ce înseamnă când ai un bilet cu mai multe meciuri, poate mult prea multe. Idee e simplă: cu cât pariezi pe mai multe evenimente sportive, meciuri pe acelaşi bilet, cu atât scad şansele tale de câştig.

Cu alte cuvinte, dacă te mulţumeşti cu un câştig ceva mai mic, dar constant, sigur, alegi varianta cu un meci, poate două pe un bilet la pariuri. Câştiguri mai mari nu apar dacă pariezi pe meciuri în neştire pe acelaşi bilet, indiferent ca pariezi la Winbet pariuri sportive sau la orice altă casă de pariuri. Ele vor apărea doar dacă ai strategii bine aplicate şi combinate, dacă vei avea o documentare solidă, despre performanţele echipelor.

ADVERTISING

Numărul meciurilor recomandate pe un bilet

Şi până la urmă câte meciuri sunt recomandate pe un bilet? Răspunsul este unul nuanţat. Poţi avea un singur bilet pe meci. E varianta cea mai bună şi cea recomandată de către specialişti mai ales dacă ai experienţă şi vrei să ai şi câştiguri constante, dar nu exagerat de mari. Trebuie să ai control asupra partidelor, se joacă mereu sume fixă pe cota 2, în fotbal, de exemplu, poţi să pariezi pe golurile marcate, peste sau sub 2.5 goluri.

În privinţa numărului maxim de meciuri pe un bilet la pariuri regulă e clară: ai maxim patru meciuri. E important şi ce fel de pariuri şi cote ai ales pentru cele patru meciuri sau chiar trei. Poţi paria pe goluri marcate, pariuri DNB, şansa dublă, câştig într-una dintre cele două reprize etc. Cotele de pariat vor fi peste 1.50 dacă ai deja patru pronosticuri pe acelaşi bilet. Nu te lua doar după cote, studiază şi meciurile de pe bilet.

ADVERTISING

Evident nu te poate obliga nimeni să nu ai pe bilet şi 15 meciuri, dar vei câştiga mai nimic sau deloc cu atâtea evenimente sportive. Chiar dacă de-a lungul timpului au fost înregistrate și câștiguri foarte mare din urma unor bilete interminabile, aceste cazuri sunt mult mai rare prin comparație cu biletele cu puține evenimente sportive.

Toate meciurile de pe un bilet, 1, 2, 3 sau 4, nu mai multe, vor fi între cel puţin o echipă pe care o cunoşti, ştii şi mizele jocului ca să vezi ce motivează jucătorii şi dacă vei putea avea câştigurile dorite. Nu uita şi de istoricul partidelor şi de statisticile pe care ţi le pun la dispoziţie site-urile de specialitate. Dacă vei respecta aceste reguli simple vei avea şi câştiguri mai bune şi vei obţine venituri consistente din pariurile sportive.

ADVERTISING