Casa visurilor tale - Ce elemente deosebite pot face parte din decorul căminului tău

Casa visurilor tale - Ce elemente deosebite pot face parte din decorul căminului tău

Dacă visul tău de a avea propria casă este împlinit, nu îți mai rămâne decât să o transformi în ceva fabulos și să o decorezi în tendințe. O locuință modernă poate vibra în același timp cu tine pentru că devine căminul pe care ți l-ai dorit mereu. Iar dacă ai nevoie de puțină inspirație și vrei să introduci câteva elemente speciale, atunci rândurile următoare te pot ajuta.

Iată pentru ce elemente interesante poți opta atunci când îți decorezi casa

  • Saună de interior

Cum ar fi să ai mereu acces la o saună deosebită, chiar la tine acasă? Răsfățul ce se regăsește la hotel sau în centrele wellness dedicate pot fi adoptate fără probleme și acasă, dacă bugetul este deja stabilit și dacă știi sigur ce îți dorești pentru a avea un cămin relaxant și extravagant deopotrivă. 

ADVERTISING

O saună pentru interior de pe Fionaspa.ro ar putea fi exact ceea ce îți lipsește pentru a întregi peisajul în căminul tău. Imaginează-ți doar momentele de relaxare, după o zi de muncă, în confortul propriului cămin în sauna ta. Ce poate fi mai frumos?

  • Elemente moderne de iluminat

Corpurile moderne de iluminat oferă un vizual aparte oricărei încăperi și indiferent de dimensiunea ei. Dacă vrei ca locuința ta să fie spectaculoasă, poți opta pentru lustrele de tip pendul sau lampadarele aurii cu negru pentru o atingere de lux în casa ta. Sunt la modă și lustrele mari din crom precum și globurile aurii care transformă încăperea de zi într-o cameră cu adevărat spectaculoasă.

ADVERTISING
  • Pereți în culori tari

Tendințele în materie de decorațiuni de interior propun culorile tari pentru încăperile mari precum livingul. Un perete vopsit în magenta poate oferi contrastul necesar și un impact vizual deosebit unei camere precum cea de zi. De asemenea poate scoate în evidență elementele de decor fără să fie o clipă umbrit de acestea.

  • Mobilier extravagant

Mobilierul face categoric parte din decorul unei încăperi. Cu cât este mai deosebit, cu atât camera va căpăta un aer distinct. Liniile extravagante, dacă îți plac aceste lucruri, se pot regăsi în corpuri de mobilă precum sofa de catifea în culori îndrăznețe, fotolii cu forme geometrice atipice și biblioteci deschise din lemn natural și inserții metalice.

ADVERTISING
  • Plante decorative

Și plantele decorative de mari dimensiuni pot oferi un vizual excepțional unei încăperi. Naturale sau artificiale, plantele cu frunze mari și montate în ghivece rotunde din ceramică nefinisată pot fi așezate în colțurile camerei, fie că este vorba de dormitor, fie de living. Lumina naturală din cameră ar trebui să fie în armonie cu aceste plante și să ofere tonurile de verde pătrunzător pentru un vizual senzațional.

Așadar, dacă dispui de o locuință superbă pe care vrei să o transformi în ceva și mai îndrăzneț, atunci recomandările de mai sus ar putea fi puse cu ușurință în practică. Tendințele pentru decorațiunile de interior mizează pe bun gust, elemente naturale, geometrie, lumină și culori tari care să scoată în evidență tot ce este mai frumos într-o casă.