Cărți relaxante pe care le poți citi vara aceasta, de la BOOKZONE 

Cărți relaxante pe care le poți citi vara aceasta, de la BOOKZONE 

Pleci în vacanță în curând și ai nevoie de cărți care să te relaxeze și să te distragă de la grijile cotidiene? Atunci avem o recomandare de excepție pentru tine: alege cele mai frumoase cărți de dragoste de la BOOKZONE și nu vei regreta! În continuare, îți prezentăm două dintre preferatele noastre! 

Una dintre cele mai îndrăgite autoare de romane de dragoste, cu elemente erotice și răsturnări de situație este Elle Kennedy. Aceasta reușește să îmbine perfect toate subiectele astfel încât să scrie cărți apreciate în special de tineri. Cea mai recentă carte a sa este Complexul Fetei Cuminți și putem spune că este o carte fenomen pe Tik Tok, de asemenea fiind în topul USA Today și Toronto Star Bestseller. A fost aleasă Best Romance/Editor’s Pick Amazon, așa că ai toate motivele să citești această carte. 

ADVERTISING

Protagonista cărții, Mackenzie Cabot este o tânără care ar face orice pentru a mulțumi pe toată lumea, chiar dacă pentru ea este foarte obositor. Are o viața foarte bună și își dorește să se axeze pe mica sa afacere online. Cu toate acestea, părinții ei își doresc ca Mackenzie să studieze. Astfel, tânăra se lasă convinsă să se înscrie la facultate și ajunge într-un oraș unde studiau doar tineri proveniți din familii înstărite. Aici, îl cunoaște pe Cooper, iar cei doi se îndrăgostesc nebunește. Cu toate acestea, Cooper are un secret ce amenință să distrugă legătura dintre ei. Cum se va sfârși totul? Comandă această carte de la libraria online BOOKZONE și află! 

ADVERTISING

O altă carte care te va binedispune și care completează perfect atmosfera de vacanță este Rivali in croaziera de la BOOKZONE, scrisă de Angie Hockman. Este o lectură ușoară, amuzantă și care îți va prezenta cum poate începe o poveste de dragoste între doi oameni care aparent se urau. Henley este o tânără pentru care timpul liber este limitat: se împarte între cursurile de la master și jobul de o agenție de turism. Astfel, nu îi rămâne suficient timp pentru a ieși la întâlniri sau pentru a-și vedea familia pe cât de des și-ar dori. Cu toate acestea, află că munca sa este răsplătită în momentul în care este propusă pentru promovare. Bucuria este de scurtă durată, când află că pe lista scurtă se află și rivalul său, Graeme. Cei doi tineri nu s-au văzut niciodată, însă conflictele dintre ei erau la ordinea zilei, cu toate că lucrau pentru aceeași agenție. Lucrurile se schimbă radical în momentul în care șeful lor decide să îi trimită într-o croazieră în Insulele Galapagos. Miza este foarte mare, deoarece proiectul câștigător va avea parte de promovare. Astfel, cei doi vor trebui să coopereze și să facă o impresie foarte bună. Totul se schimbă în momentul în care tinerii se întâlnesc pentru prima dată pe croazieră. Henley își dă seama că Graeme nu este atât de nesuferit pe cât și l-a imaginat, iar între cei doi se aprinde o scânteie. Cum vor sta lucrurile între cei doi? Comandă cartea de la BOOKZONE și află! 

Sperăm că ți-au plăcut recomandările noastre și că vei alege aceste cărți pentru vacanță!

ADVERTISING