Cărți de iubire diferite de care o să te îndrăgostești, pe care le poți comanda de la BOOKZONE

Cărți de iubire diferite de care o să te îndrăgostești, pe care le poți comanda de la BOOKZONE

Vrei să citești cărți de dragoste diferite, care să îți bucure mintea și să te transpună în locuri uimitoare? Atunci, avem pentru tine câteva recomandări de la BOOKZONE! 

Lightlark 

Este unul dintre cele mai populare romane fantasy și de dragoste, de pe Tik Tok din acest moment și trebuie să menționăm că va fi și ecranizată de Universal Studios. Ce poți face atunci când te naști vrăjitoare, dar fără puteri magice? Cum poți apăra un regat în pragul prăbușirii, sub un blestem ancestral? Cum te descurci într-o serie de jocuri mortale alături de cinci vrăjitori cu puteri neînfrânate? Cum îți salvezi regatul fără a-ți risca propria viață? Protagonista cărții este Isla Crown, tânăra monarhă a regatului Săbăticiei, care este determinată să reușească, indiferent de prețul pe care va trebui să-l plătească sau cine i-ar sta în cale. Pe insula Lightlark se va găzdui Centenarul, un joc mortal la care pot participa doar conducătorii celor șase regate. Cine câștigă supraveițuiește și are șansa de a-și elibera regatul de blestem. 

ADVERTISING

Ne vedem pe malul lacului 

O promisiune. O întâlnire ratată. Oportunitatea unei noi încercări în dragoste. Cartea este o poveste captivantă despre iubire, durere și speranță te conduce departe de agitația orașelor, pe malul unui lac unde doi foști îndrăgostiți descoperă că unele întâlniri rămân imprimate în memorie, iar uneori, iubirea merită o nouă șansă. Protagoniștii sunt 

Fern Brookbanks și Will Baxter au avut prima lor întâlnire când erau tineri și plini de idealuri, iar această întâlnire s-a transformat într-o zi plină de aventuri, secrete și vise împărtășite. Totul s-a încheiat cu un pact și cu promisiunea de a se revedea exact peste un an.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Fern a venit plină de speranță pe malul lacului, dar Will nu a apărut niciodată.

Zece ani mai târziu, Fern încearcă să salveze afacerea veche a mamei sale, iar ajutorul se dovedește a fi un bărbat chipeș care ajunge pe malul lacului nouă ani prea târziu, cu o valiză în mână, dar fără nicio explicație pentru promisiunea sa încălcată și inima ei frântă. Era Will. 

Dar cum poate Fern să aibă încredere în acest străin elegant care nu seamănă deloc cu tânărul în care s-a îndrăgostit cândva? Și cum ar putea vreodată să-i ofere o a doua șansă?

ADVERTISING

Colțul de rai 

Ultima recomandare este cartea Coltul de rai, care prezintă povestea a doi foști iubiți și a unui pact. 

Harriet și Wyn au fost partenerii perfecti încă din anii studenției, dar în prezent, iubirea lor a dispărut. Despărțindu-se cu cinci luni în urmă, nu le-au dezvăluit încă adevărul prietenilor lor apropiați.

Acum, se găsesc obligați să împartă un dormitor în casa de vacanță din Maine, care a fost refugiul de vară al grupului lor de prieteni în ultimii zece ani. O dată pe an, această escapadă a însemnat pentru Harriet și Wyn o săptămână vibrantă, plină de fericire, unde se bucurau de compania celor care îi înțelegeau cel mai bine. Cu toate acestea, acum, cei doi se mint cu îndârjire, încercând să ignore faptul că încă se doresc cu disperare.

Casa de vacanță fiind pusă în vânzare, Harriet și Wyn decid să nu dezvăluie adevărul pentru a nu frânge inimile celorlalți. Astfel, își interpretează rolurile cu pricepere, deoarece, după ani de iubire, este dificil să te prefaci în fața celor care te cunosc cel mai bine, chiar și pe durata unei singure săptămâni.