Canapelele extensibile de la Expomob pot fi piesa de rezistență în orice încăpere

Canapelele extensibile de la Expomob pot fi piesa de rezistență în orice încăpere

Dacă nu dispui de suficient spațiu într-o cameră sau pur și simplu îți dorești o piesă multifuncțională, dar care să arate bine în același timp, canapelele extensibile moderne de la Expomob sunt cea mai bună soluție. Acestea pot lua mai multe forme. Faptul că sunt disponibile într-o multitudine de variante, de la canapele extensibile cu doua locuri, până la cele cu patru sau chiar șase, garantează adaptabilitate pentru toate categoriile de nevoi. În plus, impresionează din punct de vedere estetic prin modele și nuanțe inedite, putând deveni chiar și element de decor.

De ce să cumperi canapele extensibile de la Expomob?

De peste 29 de ani Expomob excelează pe toate planurile, iar aici găsești întotdeauna ce iți dorești, sub o multitudine de forme și însoțit de multiple avantaje.

ADVERTISING

Ai garanția unor canapele extensibile de calitate

În configurarea gamei de produse contribuie producători de top, renumiți pentru profesionalismul și meticulozitatea de care dau dovadă în conceperea fiecărei piese. Materialele alese sunt dintre cele mai calitative, de la stofă, la catifea sau chiar piele, atribuite pe un schelet dur, rezistent și durabil. Fiecare îmbinare este realizată la milimetru, pentru ca produsul final să fie conform cu cele mai înalte standarde.

Diversitatea abundă pe toate planurile

kitchen-living-room-4043091_640

La Expomob găsești cele mai deosebite modele de canapele extensibile moderne. Deși urmează un design clasic, tendințele actuale reușesc să configureze o imagine deosebită, fie prin formă, dimensiuni, îmbinări de texturi sau nuanțe. Nu vei mai fi limitat la variantele simple de gri, maro sau negru. Vei putea da frâu imaginației pe toate planurile, din punct de vedere estetic. Posibilitățile sunt nelimitate la Expomob astfel încât să poți alege canapeaua ideală pentru tine și casa ta.

ADVERTISING

Prețurile sunt de neratat

Expomob își dorește să ofere tuturor potențialilor clienți posibilitatea de a experimenta senzațiile deosebite oferite de produsele proprii. De aceea intervalul de preț stabilit pentru toată categoria de canapele extensibile este foarte vast. În acest fel ne dorim să cuprindem cât mai multe categorii de buget, astfel încât oricine să își permită o asemenea achiziție atunci când își dorește sau are nevoie.

Mai mult decât atât, periodic ai parte de oferte impresionante. Fie că este vorba de reduceri semnificative sau de promoții festive, ai șansa să îți achiziționezi produsul preferat în schimbul unei sume mici.

ADVERTISING

Ai multiple facilități asigurate

Dincolo de chestiunile ce țin strict de produs, Expomob îți pune la dispoziție o serie de beneficii suplimentare, care să întregească experiența de cumpărare în magazinul nostru. Cea mai mare problemă atunci când vine vorba de obiecte de mobilier atât de voluminoase este transportul. Ei bine, cu Expomob nu mai trebuie să îți faci astfel de griji. La toate comenzile ai livrarea asigurată, indiferent de dimensiuni sau de greutatea coletului. În plus, pentru cele a căror valoare depășește suma de 1000 RON, livrarea este din partea noastră. Poți de asemenea, în cazuri urgente, să selectezi opțiunea de livrare rapidă, situație în care mobila va ajunge la tine în decurs de 2, maxim 4 zile lucrătoare.

Modalități multiple de plată

Nu doar că poți opta pentru plata online, prin card bancar sau ramburs la primirea comenzii. Expomob îți oferă posibilitatea de a alege plata în rate, în cazul în care suma totală depășește posibilitățile financiare de la momentul respectiv. Tu alegi numărul de rate în funcție de propriile preferințe, valoare se va calcula automat la finalizarea comenzii. Ai posibilitatea să utilizezi serviciul de retur în cazul în care produsul nu corespunde cu așteptările create. Vei putea să optezi fie pentru înlocuirea acestuia, fie pentru restituirea banilor.