Calitatea, eleganța și diversitatea primează și fac diferența

Calitatea, eleganța și diversitatea primează și fac diferența

Îți dorești să începi dimineața, săptămâna, luna sau anul în cel mai frumos mod posibil alături de o persoană extrem de specială fiindu-ți ea colegă, prietenă, iubită sau soție? 

Oferă-i acesteia un zâmbet larg pe chip și emoția puternică de care fiecare femeie are nevoie pentru a străluci. Fii un bărbat asumat, care dorește să schimbe mentalitatea unei societăți ce oferă o floare doar în momentele în care o anumită sărbătoare impune. Transformă fiecare zi într-o sărbătoare pentru femeia ce o ai alături. 

În cazul în care ai depășit deja acest prag și singura problemă pentru tine o reprezintă faptul că nu știi ce flori să alegi pentru a putea surprinde și bucura, Maison d’Or îți oferă numeroase alternative care îți vor ușura cu siguranță alegerile. 

ADVERTISING

Îți dorești, trandafiri, hortensii, bujori, floarea soarelui, crizanteme, liliac, orhidee, frezii, lalele, iris și multe altele de care poate încă nici nu ai auzit dar te surprind și captează vizual, le vei găsi pe toate potrivite în cele mai armonioase combinații.

De asemenea, faptul că accentul este pus pe calitate, eleganță și un aspect extraordinar, buchetele Maison d’Or transmit emoție, spun o poveste și sunt capabile să înduioșeze cea mai grea stare și să însenineze cea întunecată zi.

Pe lângă faptul că putem oferi o astfel de emoție în orice zi, fără că această să reprezinte neapărat o ocazie specială sau o sărbătoare, ne dorim să evidențiem alte situațîi când un buchet  special de flori poate face diferența:

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Cu ocazia zilelor de naștere sau onomastice.
  2. În momentul în care doriți să cereți în căsătorie persoană iubita.
  3. Când luați parte la o logodnă.
  4. Cu ocazia aniversării relației.
  5. Nașterea unui bebeluș sau botezul acestuia. 
  6. Cu ocazia absolvirii.
  7. La plecare, când urmează să nu va mai vedeți o perioada de timp.
  8. Întoarcerea acasă a unei persoane dragi.
  9. În cazul în care ne-a fost realizat un favor.
  10. După ce am realizat o invitație la masă pentru o persoană dragă.
  11. Mutare în casă nouă.
  12. Încurajare, momente dificile de însănătoșire.
  13. În cazul în care doriți să prezentați condoleanțe.
  14. Cu ocazia Valentine’s day.
  15. 1 sau 8 Martie, când este absolut esențial să aduceți un zâmbet larg pe față femeilor din jur, deși poate monoton luând în considerare că acest lucru se repetă anual.
  16. Cu ocazia Paștelui.
  17. Cu ocazia Crăciunului când roșul trandafirilor poate oferi un decor fantastic decorurilor pregătite.
  18. Celebrarea Anului Nou.

Dacă persoană iubita se va bucură tot timpul de un frumos buchet de flori indiferent de momentul zilei, tipul de flori pe care îl veți alege sau culoarea acestora, alte persoane pot analiză temeinic aceste aspecte. Fapt pentru care va oferim câteva sfaturi de care trebuie să țineți cont în momentul în care alegeți să oferiți buchete de flori:

ADVERTISING
  1. Florile se oferă de fiecare dată cu cozile orientate în partea de jos, scoțând în evidență frumusețea și conturul buchetului dar și respect pentru persoană pe care o aveți în față.
  2. Buchetul trebuie să fie alcătuit dintr-un număr impar de flori. Singură situație în care această regulă nu se respectă este înmormântarea.
  3. Alegeți de fiecare dată în cazul în care nu cunoașteți gusturile persoanei pe care o aveți în față un buchet de flori de sezon. Cu acesta nu riscați să dați greș niciodată.
  4. Un gest deosebit îl reprezintă și modul de transmitere al florilor prin curier, însoțite de felicitare și semnătură. Recoamndarea noastră este să nu optați niciodată pentru buchetele anonime decât în momentul în care acea persoană știe de unde vin florile, altfel acest lucru poate fi intrigant pentru moment dar totodată iritant și stresant.
  5. Nu dăruiți niciodată un buchet de flori artificiale.

Sperăm că sfaturile oferite să vă susțină cu adevărat intențiile și să vă ușureze alegerea unui buchet de flori indiferent de momentul în care vi-l doriți să îl oferiți sau persoana căreia vreți să îi faceți această bucurie.

Noi considerăm că momentul ideal pentru a trimite un gând bun și o emoție puternică este ACUM!