Cadouri personalizate pentru a ajuta câinii din adăposturi

Cadouri personalizate pentru a ajuta câinii din adăposturi

Cei care sunt în căutare de idei mai originale de cadouri, ar putea opta pentru cadourile personalizate prin achiziția cărora ajută mai departe câinii din adăposturi. Vorbim deci despre un cadou solidar pentru a face o mare bucurie prietenilor noști blănoși.

Dacă vrei și tu să faci asta, cumpără de la Rolda. Românii iubesc animalele de companie. Dar, din păcate, în același timp, foarte multe dintre aceste animale de companie sunt abandonate în fiecare zi și ajung pe străzi. Un lucru foarte greu de înțeles….

ADVERTISING

Pentru a lupta contra acestui abandon sau pentru a ajuta câinii din adăposturi mai ales, se pot cumpăra cele mai frumoase cadouri personalizate.

Colecția Rolda este în continuă creștere, cu o gamă de produse personalizate în continuă schimbare. Și la prețuri foarte mici. Pe lângă coliere, broșe sau ceasuri, există borsete, jucării, huse de telefon, brelocuri… Te vei îndrăgosti și tu cu siguranță de cea mai colorată selecție de cadouri pentru a ajuta animalele care au nevoie de tine.

Scopul magazinului online Rolda este deci de a oferi cadouri personalizate, realizate manual, de calitate, dar și accesorii de modă, folosind în același timp încasările pentru animalele din adăpostul său care au nevoie de hrană, vaccinuri, medicamente, sterilizări, etc. Așadar, atunci când cumperi un produs de la Rolda, nu numai că achiziționezi produse exclusiviste, de calitate și la modă, dar ajuți și un animal care are nevoie de hrană și îngrijire.

ADVERTISING

Fie că vorbim despre câini, pisici sau cai, animalele îi ajută pe oameni în nenumărate moduri. Adesea, ele aduc o contribuție valoroasă la sănătatea și recuperarea oamenilor, jucând un rol important, de exemplu, în programele de terapie și reabilitare. De asemenea, prezența unui animal de companie încurajează activitatea fizică (plimbările în aer liber) și socializarea, lucru foarte important, având în vedere că izolarea este unul dintre aspectele des întâlnite în depresie. De asemenea, într-un studiu având ca participanți 54 de persoane diagnosticate cu probleme mintale de lungă durată, s-a constatat că prezența animalelor de companie contribuie la distragerea de la simptome și experiențe supărătoare. Animalele sunt sufletele noastre pereche și prietenii noștri loiali.

ADVERTISING

Pentru a-și menține sau îmbunătăți starea de sănătate, oamenii sunt uneori încurajați (în funcție de circumstanțele personale) să adopte un animal. Iar dacă nu au posibilitatea aceasta, pot ajuta cumpărând cele mai vesele și mai frumoase cadouri de la Rolda.

Animalele ne ajută - haide să ajutăm și noi animalele!

Trebuie să fim conștienți de responsabilitatea pe care o avem față de prietenii noștri patrupezi. Această responsabilitate nu se referă doar la satisfacerea nevoilor zilnice ale animalelor, ci și la luarea unei decizii conștiente de a adopta un animal și de a-i garanta un cămin pe viață. Sau de a ajuta cu bani pentru ca acestea să fie îngrijite așa cum trebuie.

Ce-ar fi să le oferi celor dragi cadouri realizate manual, care să îi bucure și în același timp să contribui la bunăstarea animalelor aflate în adapost?

Vei găsi toate aceste produse unice și interesante în magazinul online Rolda și le poți comanda oriunde te-ai afla.


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇