Bucovina și Dordeduh vin la Arenele Romane pe 17 iulie. Pot participa la concert doar persoanele vaccinate

Bucovina și Dordeduh concertează la Arenele Romane pe 17 iulie. Conform normelor în vigoare date de Guvernul României, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați/ Vă rugam veniți cu certificatul de vaccinare printat.

Primele 200 de bilete costă 59 lei și se găsesc pe www.iabilet.ro. Invitații speciali ai trupei Bucovina sunt Dordeduh, care revin în București după o absență îndelungată, aducând cu ei piese de pe cel mai recent album, intitulat Har.

2021 vine cu discounturi de până la 50% la principalele categorii de produse și servicii de care afacerea ta are nevoie. Obține oferta AICI!

Bucovina încep și ei să prezinte live părți din viitorul album, programat a fi lansat pentru această iarnă. Concertul de la Arenele Romane va fi o poveste despre viață, magie, tradiții străvechi, solomonari și puterea de a merge înainte chiar atunci când vremurile sunt potrivnice.

Prețuri bilete

- presale, primele 200 de bilete costă 59 de lei

- presale 1, următoarele 200 de bilete costă 69 de lei

- presale 2, următoarele 200 de bilete costă 79 de lei - presale biletele costă 89 lei

- la intrare biletele costă 100 de lei Se pun în vânzare 2500 de bilete, în total.

Zona Acces General oferă locuri atât în picioare cât și cu loc în sectoarele K și E. Daca veți cumpăra un bilet Acces General, puteți să stați unde doriți (sau în picioare sau jos).

Conform normelor în vigoare date de Guvernul României, evenimentul este disponibil doar pentru fanii vaccinați/ Vă rugam veniți cu certificatul de vaccinare printat.

Conform ORDINULUI nr. 3.245/1.805/2020 completat la la 20.05.2021, minorii sunt exceptați de la prezentarea dovezilor medicale de orice fel.

Trebuie doar să fie posesori ai unui bilet valabil și pot intra la concert.

Accesul cu umbrele este interzis.

Un eveniment METALHEAD & Bucovina


Te invităm și pe pagina noastră de Facebook, unde vei găsi multe lucruri interesante, în plus față de site. Îți mulțumim că ne citești!