Breasla Actorilor organizează cursuri de teatru pentru copii, adolescenți și adulți

Breasla Actorilor organizează cursuri de teatru pentru copii, adolescenți și adulți

???????????????????????????? ???????????????????????????????????? își deschide ușile ???????????????????????????????????????? ???????? ???????????????? pentru adulți, copii și adolescenți, venind în întâmpinarea iubitorilor de teatru, indiferent de pregătirea lor profesională. Cursurile sunt deschise tuturor celor care vor să exploreze arta dramatică și allte noi mijloace de creație și interpretare artistică.

Înscrierile sunt deschise grupei de începători (cursanți care sunt la prima întâlnire cu teatrul) și grupei de intermediari (cursanți obișnuiți cu metodele și tehnicile teatrale), atât pentru liceeni, cât și pentru adulți. La copii, grupele sunt formate în funcție de vârstă.

ADVERTISING

Data limită de înscriere - 10 septembrie 2021.

Modulul unui curs durează 3 luni, cu posibilitatea avansării într-o nouă grupă de avansați, iar ședințele sunt programate săptămânal (1h 30', 2 h și 2h 30' / ședința).

Curs Copii

Copii-2

Curs Adolescenți

Adolescenti-2

Curs Adulți

Adulti

Biletele se pot achiziționa online, de pe mystage.ro - https://www.mystage.ro/spectacole/studio-de-arte--cursuri-de-teatru-2675, iar după achiziționare vă rugăm să ne contactați la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro sau la numărul de telefon 0729.669.714.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cursurile au loc la Studio „Breasla Actorilor”, pe Bulevardul Iuliu Maniu, 138-142, Sector 6, București (Metrou Gorjului).

Numărul cursanților într-o grupă este format din 6-10 persoane.

Detalii event: https://bit.ly/3jts6DN.

Înscrierile se pot face la adresa de email: studio@breaslaactorilor.ro
sau la numărul de telefon 0729.669.714.

* Cursul se desfășoară ținând cont de normele de siguranță în vigoare și respectând restricțiile impuse. Atât spațiul de lucru, cât și cele sanitare, asigură distanțarea de minim 1,5m între persoane. Vor exista în permanență, în locuri vizibile, soluții de dezinfectant antibacterian, pe bază de alcool.

ADVERTISING