Breasla Actorilor organizează cursuri de Arta Actorului

Breasla Actorilor organizează cursuri de Arta Actorului

Ai visat dintotdeauna să fii în lumina reflectoarelor? Să fii pe scenă, să interpretezi diferite personaje sau, pur și simplu, vrei să scapi de emoții și să înveți să te exprimi liber? Acum este momentul tău!

Jocurile și exercițiile dezvoltate de noi abordează elemente de arta actorului, pantomimă și expresie corporală, Commedia dell’Arte, improvizație și mișcare scenică, dicție și tehnică vocală.

Timp de 4 luni vei descoperi arta actorului, prin jocuri teatrale, mijloace de expresie artistică, tehnica scenică și instrumente de creație și interpretare dramatică.

ADVERTISING

Alex Floroiu (actor, mentor, antreprenor cultural, impresar artistic, fondator și Președinte la Breasla Actorilor) va lucra îndeaproape cu fiecare membru  pentru a ajunge la un scop comun: împlinirea omului prin artă.

Modulul se desfășoară pe parcursul a patru luni, cu o întâlnire săptămânală de 2 ore și jumătate, iar prețul cursului este de 350 lei/lună. De asemenea, în cadrul cursului se va pune în scenă un spectacol de teatru care se va juca la final cu public.

Cum te poți înscrie la curs?

Telefonic: (+40) 765.855.702

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Prin e-mail: contact@breaslaactorilor.ro

(Re)descoperă-te prin teatru și prin joacă!

(Re)descoperă bucuria jocului și dă-i voie copilului interior să se exprime liber, să se joace, să râdă, să viseze, se creeze fără constrângeri și să își facă prieteni noi.

Înscrierile sunt deschise până la data de 24 aprilie 2024! Asigură-ți locul chiar acum!

BREASLA ACTORILOR
https://www.facebook.com/breaslaactorilor
https://www.instagram.com/breasla.actorilor/
https://www.youtube.com/c/BreaslaActorilor/
www.breaslaactorilor.ro

ADVERTISING