Bateriile de baie negre sunt o alegere potrivită pentru baia ta?

Bateriile de baie negre sunt o alegere potrivită pentru baia ta?

Bateriile de baie negre au devenit foarte populare, în special datorită faptului că sunt plăcute din punct de vedere vizual. În timp ce oțelul inoxidabil și cromul sunt cele mai comune finisaje ale bateriilor, variantele negre au devenit și ele extrem de actuale și sunt o opțiune din ce în ce în ce mai căutată. Proprietarii de locuințe sunt încântați să folosească negrul în decorațiuni, deoarece este considerată cea mai minimalistă și clasică nuanță.

Bateriile de baie negre completează cu stil orice baie. Ele se încadrează perfect în toate formele de design – de la tradițional la contemporan și de la minimalist la lux. Prin urmare, această tendință de decorare a băii va deveni și mai populară în următorii 5 până la 10 ani.

ADVERTISING

Din ce materiale sunt realizate bateriile de baie negre?

Bateriile de baie negre sunt fabricate în cea mai mare parte din alamă sanitară (amestec de cupru în procent de 58-62% și zinc între 30-38%) pentru o durabilitate maximă. Alt material utilizat este alama standard. De asemenea, cele mai comune finisaje pentru bateriile negre sunt mat, lucios, semimat și periat. 

Sunt bateriile de baie negre o variantă potrivită în baie?

Bateriile de baie negre arată elegant și sofisticat. Eleganța lor va transforma și moderniza instantaneu baia. De asemenea, le poți încadra într-o schemă variată de culori și stiluri de design. Includerea bateriilor negre pentru baie în proiectul tău de amenajare este o opțiune atemporală, care nu se va demoda peste ani. De asemenea, este o idee bună să introduci negru dacă dorești să creezi un aspect contrastant cu albul imaculat al obiectelor sanitare. 

ADVERTISING

Recomandări baterii de baie 

Poți achiziționa dintr-o selecție superbă de baterii lavoar de la Neakaisa, atât negre, cât și cromate, aurii sau albe. Ai la dispoziție baterii de baie de la cele mai în vogă mărci. Poți comanda baterii lavoar Grohe, Besco, Kludi și multe altele. Încadrându-se perfect într-o varietate de stiluri de design, atât moderne, cât și clasice, bateriile de baie disponibile pe neakaisa.ro sunt alegeri inspirate pentru băile fără compromisuri. Mai mult, calitatea produselor este completată de un design deosebit. 

De exemplu, bateria de lavoar neagră Hansgrohe Vernis Shape beneficiază de tehnologii inovatoare precum AirPower (sistem inovativ ce mixează apa cu aerul oferind o senzație uimitoare și un jet delicat de apă); Comfort Zone (gama variată de înălțimi pentru dimensionarea corectă a oricărui tip de proiect); EcoSmart (tehnologia care reduce cu până la 60% din consumul de apă). În plus, aceasta beneficiază de un design minimalist, descris de linii drepte, clare și simple, dar care scot în evidență un produs modern, de actualitate.

Baterie lavoar negru mat Hansgrohe Vernis Shape 100 cu ventil pop-up - Neakaisa 

ADVERTISING

Bateriile de baie negre se pătează sau se decolorează? 

O baterie neagră este mai potrivită decât majoritatea culorilor pentru a ascunde urmele de apă și petele. Deși acestea nu sunt greu de curățat, necesită totuși o îngrijire suplimentară. La o privire de ansamblu, o baterie neagră va arăta întotdeauna curată și îngrijită. Vei observa petele doar atunci când te uiți cu atenție, datorită nuanței închise. Poți evita orice ușoară decolorare în timp, curățându-le frecvent. 

Bateriile de baie negre sunt greu de curățat?

Bateriile de baie negre nu sunt greu de curățat, însă necesită o curățare regulată cu întreținere redusă. De exemplu, urmele de spumă de ras sau de machiaj vor apărea rapid pe bateriile negre. Prin urmare, va trebui să le cureți de fiecare dată când vor apărea astfel de pete.

În ceea ce privește depunerile de calcar, mai ales acolo unde apa este foarte dură, cel mai eficient mod de a contracara acumularea de calcar este să ștergi bateria cu puțin ulei de măsline după curățare.

Sfaturi pentru curățarea eficientă a bateriilor de baie negre

Ține la îndemână un prosop uscat sau o cârpă din microfibră. Șterge bateriile după fiecare utilizare pentru a le menține strălucitoare și ca noi pentru mai mult timp.

Nu folosi produse de curățare abrazive, cum ar fi înălbitorul și spray-ul cu lămâie. Evită să folosești substanțe chimice dure pentru curățare, deoarece finisajul se poate estompa sau decolora. În schimb, folosește un spray de curățare delicat pentru a îndepărta petele și alte depuneri.

Acum că ești la curent cu aceste informații despre bateriile de baie negre, tot ce îți rămâne de făcut este să alegi modelul potrivit pentru baie ta. Nu uita! Este important să alegi baterii de lavoar, cadă, duș și bideu din aceeași gamă, pentru a obține un aspect uniform!