Barza domnului ministru, Cocktail și Secretul fericirii, din nou pe scena Sălii Dalles

Odată cu deschiderea sălilor de spectacol la 30% din capacitate, gongul va bate din nou la Sala Dalles din Capitală.

Centrul cultural devenit un reper în peisajul evenimentelor teatrale va găzdui în următoarele week-end-uri două spectacole, demne de toată atenţia: 

  • Vineri, 12 februarie, de la ora 19.00, se va juca “Barza domnului ministru”, o producţie cu iz franţuzesc, pe cât de rafinată pe atât de intrigantă, care îi aduce la rampă pe Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi şi Doina Teodoru.
  • Sâmbătă, 20 februarie, de la ora 19.00, inegalabilele Maia Morgenstern şi Carmen Tănase vor fi din nou împreună pe scenă în “Cocktail”, o veritabilă comedie a contrastelor, cu un substrat în care se amestecă iluzia şi deziluzia, dar mai ales speranţa, încrederea şi prietenia.
  • Sâmbătă, 6 martie, de la ora 20.00, Dan Bordeianu, Irina Velcescu şi Vlad Zamfirescu caută “Secretul fericirii”, în piesa de teatru cu acelaşi nume. 
ADVERTISING

Despre “Barza domnului ministru”

oznorTO
Foto: Cortina AG

Timp de aproape o oră şi jumătate sunteţi invitaţi să uitaţi de griji şi să vă bucuraţi de această bijuterie a repertoriului francez, care se încadrează perfect în genul comediei bulevardiere. 

Odată intraţi în lumea eroilor lui Andre Roussin veţi da peste personaje pline de culoare, replici spumoase şi dileme pe cât de serioase, pe atât de amuzante. Rezultă un spectacol viu, alert şi numai bun să aducă zâmbetul pe buze.

Firul acţiunii favorizează ironia: un domn ministru foarte sobru militează cu tărie pentru disciplină, inclusiv sau mai ales în interiorul familiei. Îl contrazice însă chiar realiatea din propria gospodărie, unde barza se pregăteşte să vină pe neaşteptate şi nu doar o dată.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Distribuţie: Adriana Trandafir, Gabriel Fătu, Mihai Ciucă, Laura Cosoi şi Doina Teodoru

Regia: Lucian Iancu

Despre ”Cocktail”

Cocktail-8
Foto:  Oana Monica Nae

Gianna şi Flavia sunt doua prietene temperamentale, care împart aceeaşi casă, dar nu şi aceleaşi principii de viaţă. Ajunse la vârsta maturităţii depline, cu câte o căsnicie eşuată la activ, protagonistele se ştiu cu bune şi cu rele, se tachinează, se şicanează , dar dincolo de orice se acceptă şi se susţin necondiţionat.

Oricât ar fi de diferite, îşi găsesc un scop comun atunci când decid să îşi unească forţele pentru a alunga monotonia cu o o petrecere:  un “Cocktail” menit să le umple viaţa de scântei. De aici până la un vârtej comic ameţitor nu este decât un pas.

ADVERTISING

Distribuţie: Carmen Tănase, Maia Morgenstern, Mohammad Jawad/Cosmin Pană, Florina Gleznea, Viviana Gherasim.

Regia: Mariana Cămărăşan.

Despre ”Secretul fericirii”

Secretul-fericirii_6-martie

“Secretul fericirii” îşi trage seva din realitatea vieţii de cuplu, în care fidelitatea se confundă uneori cu rutina, iar setea de aventură îşi cere drepturile. 

Comedia nonconformistă este construită pe jocul spumos, dialogurile tranşant de amuzante şi turnurile greu de prevăzut. Este un spectacol plin de suspans la care spectatorul asteptă deznodământul cu răsuflarea tăiată, într-un veritabil carusel de râs şi suspin.

Piesa este scrisă de Alex Popa, autor bine-cunoscut iubitorilor de teatru şi pentru producţiile de mare success “All Inclusive” şi “Pe o pânză de păianjen”, iar regia este semnată de Vlad Zamfirescu.   

Distribuţie: Dan Bordeianu, irina Velcescu, Vlad Zamfirescu.

Regia: Vlad Zamfirescu. 

Reguli acces, detalii şi bilete pe Ticketstore.ro şi Startickets.ro.

Pentru cele mai noi anunţuri urmăriţi şi paginile: 


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇