Articole vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, pentru un stil casual elegant

Articole vestimentare care nu trebuie să îți lipsească din garderobă, pentru un stil casual elegant

Hainele ne ajută să ne exprimăm fără prea multe cuvinte. Totuși, acestea sunt utilizate și pentru a marca un anumit stil sau, în funcție de necesitate, un anumit dress code. Dintre toate stilurile, cel casual elegant poate fi cea mai bună opțiune, deoarece va fi potrivit atât pentru birou, cât și pentru o zi normală sau un sfârșit de săptămână petrecut alături de prieteni. Iată ce articole nu trebuie să îți lipsească din garderobă dacă ești interesată să îți schimbi stilul către unul mai elegant, dar potrivit și pentru activitățile de zi cu zi.

ADVERTISING

Stilul casual elegant, mai ușor de adoptat decât ai putea crede

Adesea, când ne gândim la un stil elegant, avem tendința de a face alegeri sofisticate, care nu sunt tocmai potrivite pentru orice ocazie sau orice zi. Cu toate acestea, eleganța poate fi exprimată și prin articole vestimentare cât mai simple, care să te pună în evidență chiar și într-o zi obișnuită de birou. Biroul este locul perfect pentru stilul casual elegant, deoarece îmbină perfect cele două stiluri, iar articolele alese te vor ajuta să te simți în largul tău și îți vor da mai multă încredere. Ce articole vestimentare sunt esențiale dacă îți dorești să te îndrepți către stilul casual elegant?

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Sacoul

Sacoul este unul dintre articolele de bază atunci când ne gândim la eleganță, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. În cazul femeilor, acest articol este preferat mai ales pentru stilul elegant casual, deoarece poate fi foarte versatil, inspiră profesionalism și poate fi excelent și pentru o zi plină de distracție alături de prieteni. Așadar, sacourile de damă pot fi piesa centrală a unui outfit, mai ales dacă alegi o culoare îndrăzneață. Așa te vei asigura că ești în centrul atenției într-un mod elegant, sofisticat și care îți va oferi întotdeauna o imagine clasică și echilibrată. Pe foggi.ro poți descoperi o gamă largă de sacouri excelente pentru acest stil și le poți adapta cu ușurință la articolele pe care le ai deja în garderobă.

ADVERTISING

Pantalonii de stofă

Pantalonii de stofă sunt perfecți pentru un stil elegant casual. Aceștia pot fi adaptați cu ușurință diferitelor tipuri de încălțăminte, ceea ce înseamnă că vei avea o imagine elegantă atât cu sneakers, cât și cu botine sau tocuri. Împreună cu un sacou potrivit, pantalonii de stofă vor contura un outfit excelent pentru birou sau pentru o petrecere mai elegantă. Dacă alegi ca pata de culoare să fie sacoul, asigură-te că pentru pantaloni să alegi o culoare cât mai neutră sau chiar negru, deoarece aceasta se va potrivi cu toate culorile, indiferent de nuanță. Dacă alegi o culoare neutră pentru sacou, o culoare îndrăzneață pentru pantaloni poate fi cea mai bună alegere. De asemenea, accesoriile folosite pot fi alese astfel încât să pună în evidență întregul outfit, însă dacă paleta de culori este mai intensă, este indicat să alegi accesorii cât mai rafinate, care să îți pună în evidență trăsăturile în mod subtil.

Stilul casual elegant este unul dintre cele mai populare, în ultima vreme, iar motivele sunt evidente. Un astfel de stil poate fi potrivit atât pentru birou, cât și pentru o zi obișnuită și te va face să te simți mereu încrezătoare.