Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore va avea premiera pe HBO Max în 30 mai

Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore va avea premiera pe HBO Max în 30 mai

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”/ „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” de la Warner Bros. Pictures, cea mai nouă aventură din universul Wizarding World™ creat de J.K. Rowling, va avea premiera pe platforma de streaming HBO Max pe 30 mai.

Profesorul Albus Dumbledore (Jude Law) știe că puternicul vrăjitor malefic Gellert Grindelwald (Mads Mikkelsen) complotează pentru a prelua controlul asupra lumii vrăjitorilor. Neputând să-l oprească singur, el îi încredințează magizoologului Newt Scamander (Eddie Redmayne) misiunea de a conduce o echipă îndrăzneață de vrăjitori, vrăjitoare și un curajos brutar Încuiat într-o misiune periculoasă, în care întâlnesc animale fantastice vechi și noi și se ciocnesc cu legiunea de adepți a lui Grindelwald, aflată în plină expansiune. Dar cu o miză atât de mare, oare cât timp poate Dumbledore să rămână pe margine?

ADVERTISING

Filmul beneficiază de o distribuție remarcabilă, din care fac parte câștigătorul Oscarului, Eddie Redmayne („The Theory of Everything”), Jude Law, dublu nominalizat la Oscar („Cold Mountain,” „The Talented Mr. Ripley”), Ezra Miller, Dan Fogler, Alison Sudol, William Nadylam, Callum Turner, Jessica Williams, Victoria Yeates, Poppy Corby-Tuech, Fiona Glascott, Katherine Waterston, Maria Fernanda Cândido, Richard Coyle, Oliver Masucci, Valerie Pachner și Mads Mikkelsen. 

„Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” este regizat de David Yates și scris de J.K. Rowling și Steve Kloves, după un scenariu de J.K. Rowling. Filmul a fost produs de David Heyman, J.K. Rowling, Steve Kloves, Lionel Wigram și Tim Lewis. Neil Blair, Danny Cohen, Josh Berger, Courtenay Valenti și Michael Sharp au fost producători executivi. „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” este o producție Heyday Films.

ADVERTISING

Din echipa creativă fac parte directorul de imagine George Richmond („Rocketman,” „Kingsman: The Golden Circle”), designerii de producție Stuart Craig, deținător a trei premii Oscar („The English Patient,” „Dangerous Liaisons,” „Gandhi,” filmele „Harry Potter” și „Fantastic Beasts”) și Neil Lamont („Solo: A Star Wars Story,” „Rogue One: A Star Wars Story”), editorul cu care Yates colaborează de multă vreme, Mark Day („Fantastic  Beasts: The Crimes of Grindelwald,” ultimele patru filme „Harry Potter”), coordonatorul de efecte speciale nominalizat la Oscar Christian Mänz („Harry Potter and the Deathly Hallows – Part 1,” filmele „Fantastic Beasts”), și designerul de costume Colleen Atwood, laureată cu patru premii Oscar („Chicago,” „Memoirs of a Geisha,” „Alice in Wonderland,” „Fantastic Beasts and Where to Find Them”). Muzica este semnată de James Newton Howard, de nouă ori nominalizat la Oscar („News of the World,” „Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald,” „Defiance,” „Michael Clayton,” filmele „The Hunger Games”). 

ADVERTISING

„Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore”/ „Animale fantastice: Secretele lui Dumbledore” va fi disponibil în România pe HBO Max din 30 mai, alături de toate titlurile francizei  Wizarding World™, inclusiv filmele din seriile Harry Potter, Fantastic Beasts și „Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts” și „Harry Potter: Hogwarts Tournament of House”.

Despre HBO Max

HBO Max™ este platforma de streaming Warner Bros. Discovery, ce oferă direct consumatorilor divertisment de cea mai bună calitate, la cel mai înalt nivel. HBO Max aduce o varietate de seriale, filme și producții speciale pentru toate tipurile de public, de la branduri emblematice precum HBO, Warner Bros., DC, precum și Max Originals, blockbustere și titluri pentru copii și întreaga familie. Platforma a fost lansată în Statele Unite ale Americii în mai 2020 și a introdus un abonament cu preț redus, susținut de publicitate, în iunie 2021. 

În vara anului 2021, HBO Max a început seria lansărilor la nivel global, în piețele din America Latină și Caraibe, urmate de lansările europene în Țările Nordice, Peninsula Iberică, Olanda, Europa Centrală și de Est. HBO Max este disponibil în prezent în 61 de țări.

Despre Warner Bros. Discovery  

Warner Bros. Discovery (NASDAQ: WBD) este o companie - lider la nivel global - de media și divertisment care creează și distribuie cel mai divers și cuprinzător portofoliu de conținut și mărci din lume în televiziune, film și streaming. Disponibilă în peste 220 de țări și teritorii și în 50 de limbi, Warner Bros. Discovery oferă inspirație, informații și divertisment publicului din întreaga lume prin intermediul mărcilor și produselor sale emblematice precum: Discovery Channel, discovery+, CNN, DC, Eurosport, HBO, HBO Max, HGTV, Food Network, OWN, Investigation Discovery, TLC, Magnolia Network, TNT, TBS, truTV, Travel Channel, MotorTrend, Animal Planet, Science Channel, Warner Bros. Pictures, Warner Bros. Television, WB Games, New Line Cinema, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies, Discovery en Español, Hogar de HGTV și altele.