Am scris o carte despre noi, de Irina Binder, disponibilă la Bookzone

Am scris o carte despre noi, de Irina Binder, disponibilă la Bookzone

Adori cărțile scrise de Irina Binder? Atunci, următoarea veste o sa te entuziasmeze: la BOOKZONE este disponibil un nou titlu al autoarei: Am scris o carte despre noi. Îți recomandăm să accesezi site-ul BOOKZONE pentru a te afla printre primii care descoperă și comandă noua carte. 

Sperăm să îți placă Am scris o carte despre noi de Irina Binder și să o citești cu la fel de mult drag ca și pe celelalte. Dacă nu ai descoperit încă universul cărților scrise de Irina Binder, îți vom prezenta în continuare câteva informații despre autoare și cărțile publicate până acum. 

ADVERTISING

Irina Binder nu și-a imaginat că va deveni una dintre cele mai bine vândute și îndrăgite autoare din țara noastră, la momentul în care scria pe blogul său, Insomnii. Atunci, tot ce dorea era să își împărtășească gândurile cu cititorii ei și să aibă o comunitate online în care să existe înțelegere și emoție. 

Curând, articolele sale au devenit virale, astfel că Irina Binder a considerat oportun să le ofere cititorilor mai mult decât atât. A luat decizia de a lansa seria Fluturi. Primul volum este cea mai bine vândută carte românească în perioada 2013-2017 și chiar și în prezent continuă să rămână în topuri și să cucerească inimile cititorilor care abia o descoperă pe Irina Binder. La libraria online BOOKZONE poți găsi toate cărțile din seria Fluturi, pentru a te bucura de cele mai frumoase lecturi. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Pentru că am menționat blogul Irinei Binder, trebuie să știi că acesta se numește Insomnii, la fel ca o carte lansată în perioada în care seria Fluturi încă nu era completă. În această carte vei regăsi multe dintre gândurile ce se aflau și pe blog, însă mai detaliate și cu mai multă emoție. 

O altă lansare de succes a Irinei Binder a fost cartea Străinul de lângă mine. Este o carte în care ni se aduce aminte cât de puțină importanță acordăm oamenilor de lângă noi. Străinul poate fi o persoană apropiată, dar pe care nu o cunoaștem atât de bine pe cât credeam. Poate fi o persoană care apare în viața noastră să ne ajute, iar apoi dispare la fel de repede sau poate fi o persoană care ne pune piedici. Este important să cunoaștem oamenii pe care îi avem alături pentru a ști care ne sunt prieteni și care merită apreciați mai mult. 

ADVERTISING

Cea mai emoționantă carte a Irinei Binder este de departe Iubirea te învăță. Prin această carte, Irina Binder dorește să ne aducă aminte că totul este mai simplu când iubim și ne încurajează să ne bucurăm de lucrurile mici, pe care le apreciam înainte. 

Așadar, sperăm că ți-am atras atenția cu aceste titluri și că vei comanda Am scris o carte despre noi de Irina Binder, disponibilă pe site-ul BOOKZONE.