A nins pe Transalpina - când vom putea circula din nou pe una dintre cele mai spectaculoase șosele din România (Galerie foto)

A nins pe Transalpina - când vom putea circula din nou pe  una dintre cele mai spectaculoase șosele din România (Galerie foto)

A nins luni seara pe Transalpina, una dintre cele mai spectaculoase șosele din România, așa că a fost nevoie de intervenția utilajelor de deszăpezire.

„Chiar dacă pe #Transalpina, la peste 1900 de metri altitudine, ploaia s-a transformat în ninsoare, lucrările de #deszapezire continuă. Se acționează cu două încărcătoare de mare capacitate și o autofreză”, au scris pe Facebook reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova.

În aceste zile se desfășoară lucrări de deszăpezire și refacere a semnalizării rutiere, pentru a putea redeschide circulația atât pe Transalpina, cât și pe Transfăgărășan. 

ADVERTISING

"În perioada următoare, imediat ce vremea va permite, vor începe lucrările de refacere a parapetelui afectat de avalanșele din timpul iernii, avalanșe care au antrenat pietre de mari dimensiuni pe partea carosabilă", a mai transmis Direcția Regională de Drumuri și Poduri Craiova.

Transalpina ar urma să fie deschisă circulației la finalul lunii iunie. Sau cel puțin așa speră autoritățile - dacă vremea va ține cu noi și lucrările de reparații vor decurge conform planului.

Directorul de întreținere din cadrul #DRDPCraiova, Florin Dobre, a inspectat astăzi lucrările de #deszapezire și punere...

Publicată de DRDP Craiova pe Luni, 31 mai 2021

C.P.

ADVERTISING

În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇