5 noutăți editoriale de la BOOKZONE pe care le poți dărui celor dragi de Paște

 

bookzone-noutati

Alegerea cadourilor de Paște pentru cei dragi ți se pare dificilă? În cazul acesta, permite-ne să te ajutăm și să îți oferim câteva idei interesante. Ce-ai zice de niște cărți? O carte poate fi un cadou excepțional, simbolic și de apreciat. Nimeni nu poate refuza un astfel de cadou! 

În continuare, îți prezentăm câteva noutăți editoriale pe care le poți comanda de la librarie online BOOKZONE, pentru cei dragi ție. 

Cărțile de bucate reprezintă o idee excelentă de cadou, așa că îți recomandăm un Pachet Gina Bradea. Acesta este compus din titlurile 52 de rețete de post și Gătește cu Gina - Gustul unic de acasă. Cele două cărți însumează peste 150 de rețete, care pot fi preparate foarte ușor urmând explicațiile oferite de către Gina Bradea. Cartea cu rețete de post este ideală nu doar în perioada posturilor, ci și pentru persoanele care vor să includă în alimentația lor mai multe preparate vegane și nu găsesc inspirația necesară. 

continut

Una dintre cele mai așteptate și apreciate lansări de anul acesta a fost cartea Alegerile care îți pot salva viața, de Dr. Mihail Pautov. Specializat în chirurgie generală, Dr. Mihail Pautov își dorește să ajungă la cât mai mulți oameni prin intermediul cărții și să le schimbe viața în bine. Este o prezență activă pe rețelele de socializare, răspunzând mereu la întrebările oamenilor care îl urmăresc. De asemenea, oferă informații corecte despre prevenția anumitor afecțiuni și despre cum putem fi sănătoși și fericiți, adoptând unele schimbări ale stilului de viață. 

ADVERTISING

Pentru persoanele care vor să afle cât mai multe despre ceea ce a însemnat Holocaustul pot citi numeroase mărturii ale supraviețuitorilor, prin intermediul cărților. Una dintre cele mai noi cărți este Eu sunt 70072 Fetița care a supraviețuit "Îngerului Morții", o carte care te va impresiona până la lacrimi. Este povestea Liudei Boczarowa (Lidia Maksymowicz), care nu avea nici măcar 3 ani în momentul în care a intrat în Pavilionul copiilor de la Auschwitz-Birkenau, având numărul 70072. Vreme de 15 luni, micuța Luda a fost supusă unor tratamente greu de imaginat de către Josef Mengele. Luda a supraviețuit și a dorit ca lumea întreagă să știe prin ce a trecut, pentru ca greșelile trecutului să nu se mai repete niciodată. 

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Cartea pe care ți-o prezentăm în continuare este considerată una dintre cele mai bune cărți de ficțiune istorică din 2021, conform Cosmopolitan. Este vorba despre Fiicele mafiei, de Naomi Krupitsky. Acțiunea începe în Brooklyn, în 1920, iar protagonistele sunt Sofia Colicchio și Antonia Russo, două prietene care se cunosc din primii ani de viață, fiice ale unor membri ai unei organizații secrete, Familia. Timpul trece, fetele își întemeiază propriile familii și devin lideri, însă se luptă să își păstreze prietenia și loialitatea față de Familie

ADVERTISING

Ultima carte pe care ți-o recomandăm în această serie cu idei pentru Paște este Nu există nu se poate, de Andreea Marin. O carte optimistă, care te va ajuta să îți găsești inspirația pentru a urma drumul spre împlinire. Andreea Marin vorbește în această carte despre curajul și credința de a transforma imposibilul într-un vis împlinit. 

Dacă ți-au plăcut aceste cărți, nu uita că le poți comanda de la BOOKZONE, la prețuri speciale.