5 idei de cadouri personalizate

spotmedia.ro_

Perioada sărbătorilor de iarnă este deja aici și știm câtă nevoie ai de inspirație pentru cadouri. Te ajutăm cu cinci idei de cadouri personalizate pe care să le oferi și care să îți asigure un loc garantat în amintirile persoanei respective.

Se spune că împlinirea pe care o simțim atunci când oferim un cadou nu se poate compara cu bucuria pe care o simțim atunci când primim un cadou.

Explicația psihologică este aceea că în momentul în care facem un cadou, acesta spune foarte multe despre noi, ne reflectă personalitatea și ne validează în fața persoanei care îl primește, iar, de cele mai multe ori, oferim cadoul pe care am dori noi înșine să-l primim. Bucuria pe care o vedem în ochii persoanei care primește cadoul ne încarcă și pe noi de energie.

ADVERTISING

Iar pentru că știm cu toții cât de grea poate să fie decizia de a alege un cadou, noi te sfătuim să iei în calcul și cadourile personalizate deoarece acestea sunt mult mai potrivite pentru a stârni o emoție pozitivă și pentru a crea amintiri plăcute împreună.

Hai să vedem care sunt cele mai populare cinci idei de cadouri personalizate pe care ți le prezentăm astăzi și cu care nu poți să dai greș.

Tablourile personalizate

Fie că este vorba de colegii de la birou, de prieteni, de familie sau de partenerul sau partenera ta de viață, tablourile personalizate sunt mereu o idee bună. 

Alege o imagine care vă sau o reprezintă și fă din această amintire un cadou pe care persoana respectivă nu îl va uita prea curând.

ADVERTISING

Tricourile personalizate

Și tricourile personalizate fac parte din aceeași categorie ca a tablourilor personalizate, însă vin cu avantajul de a putea fi purtate de către persoana respectivă. Alege o poză sau poate un citat care știi că îi place persoanei respective, poate un tic, ceva amuzant, ceva ce o reprezintă sau poate un mesaj scris de tine și îți garantăm că îi vei face o surpriză deosebită.

Bijuteriile personalizate

Bijuteriile personalizate pot fi oferite cadou rudelor, prietenilor, iubitei sau iubitului, colegilor, adulților și copiilor. Le poți personaliza fie cu numele acestora, pe care îl poți inscripționa sau cu alegerea unei imagini care știi că le place - poate un obiect sau animal preferat - cu siguranță se vor bucura dacă alegi să scrii sau să fie desenat un obiect, un animal sau o imagine care spune ceva despre el sau ea.

ADVERTISING

Lămpile personalizate

Și lămpile fac parte din categoria cadourilor personalizate extrem de potrivite pentru orice persoană ai vrea să surprinzi, de la copii și până la adulți, de la familie și până la prieteni. Este un cadou extrem de recomandat și, la fel ca și în cazul bijuteriilor personalizate, poți alege să scrii numele persoanei, poți alege să se deseneze ceva pe lampa pe care urmează să o faci cadou sau poți alege să îi scrii un mesaj. În funcție de cât de bine cunoști persoana, mesajul, imaginea sau cuvântul va rezona mai mult cu el sau cu ea.

Pernele personalizate

Cine nu iubește pernele? Cu toții iubim relaxarea, așa că iubim și pernele și este o idee extrem de bună de cadou personalizat.
Alege modelul de pernă care îți place, dimensiunea, materialul și personalizeaz-o cu un mesaj, o fotografie sau cu numele celui cau celei care urmează să primească darul. 

Îți garantăm că nu vei da greș cu un astfel de cadou, ci că dimpotrivă, persoana care o va primi va fi extrem de bucuroasă. Astfel, de fiecare dată când va vedea perna, o va strânge în brațe sau va alege să se relaxeze pe ea, își va aminti de tine și cu siguranță va zâmbi și se va simți bine.

Sperăm că te-au ajutat ideile noastre de cadouri personalizate și că vei face cele mai bun alegeri de sărbătorile acestea. 

Către orice fel de cadou personalizat te-ai îndrepta, important este ca mesajul sau imaginea alese să însemne ceva pentru persona respcetivă și să își amintească de cadoul personalizat cu drag.