5 aparate electrocasnice incorporabile pe care să le montezi, dacă vrei o bucătărie modernă

5 aparate electrocasnice incorporabile pe care să le montezi, dacă vrei o bucătărie modernă

Plitele  cuptoarele, hotele, frigiderele și mașinile de spălat vase sunt câteva dintre aparatele incorporabile care transformă o banală bucătărie într-una cu adevărat modernă.

Vrei o schimbare de peisaj pentru această încăpere? Ai vrea ca bucătăria ta să devină spațioasă? Informațiile următoare te pot inspira pentru proiectul de reamenajare a bucătăriei și oferi câteva recomandări în tendințe.

Iată ce electrocasnice incorporabile poți cumpăra pentru bucătărie

  1. Cuptor și plită incorporabile

Atunci când creezi noul design pentru bucătărie, preferințele sunt cele care dictează proiectul. Pe de altă parte, și tendințele își spun cuvântul, iar designerii în materie mizează pe spațiu aerisit în bucătărie. Aici, cuptorul și plita pot fi incorporabile și oferi un design deosebit, cu mult spațiu. De obicei, bucătăriile sunt încăperi destul de mici, iar asemenea electrodomestice incorporabile pot fi soluția ideală pentru crearea de spațiu.

ADVERTISING
  1. Hotă incorporabilă

Tot la capitolul bucătărie intră și hota incorporabilă. Cum este un produs indispensabil în bucătărie, hota își găsește loc direct în mobila deja montată, după dimensiuni, culori și designul ales. Poți alege liniile minimaliste sau opta pentru produsele vintage, însă cu tente moderne, așa cum cer tendințele în amenajări interioare pentru bucătărie. Pe de altă parte, nu trebuie să îți faci probleme cu aerisirea pentru că aceasta se face direct afară, dacă racordurile sunt montate corespunzător.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe
  1. Frigider încorporabil

Și frigiderul poate fi incorporabil și astfel să oferi bucătăriei un aspect cu totul deosebit. Aici ar trebui să fii atent la dimensiuni și la modul în care poate fi montat un asemenea aparat electrocasnic. 

De cele mai multe ori, dimensiunile frigiderului respectiv ajută la creionarea mobilei de bucătărie pentru incorporarea acestuia. Poți alege un frigider incorporabil de pe Altex.ro și opta pentru modelul potrivit planurilor tale de amenajare ale bucătăriei.

  1. Mașina de spălat vase incorporabilă
ADVERTISING

Mașina de spălat vase este un alt produs electrocasnic care se poate cumpăra pentru a fi incorporabil. Este mult mai practic să folosești un asemenea element pentru că se poate controla ușor, nu ocupă mult spațiu și chiar îți oferă libertate de mișcare în bucătărie. 

Ideal ar fi să alegi produse moderne care să se potrivească la fix cu designul ales pentru această încăpere. După care să te bucuri de investiția făcută pentru că vei câștiga timp în spălarea vaselor, butonând programele dedicate.

  1. Cuptor cu microunde incorporabil

Tot pornind de la ideea de funcționalitate și design modern se poate discuta și de cuptorul cu microunde incorporabil. Vrei să oferi un vizual aparte bucătăriei tale și să fii în tendințe? Dacă tot ai optat pentru elemente incorporabile moderne, de ce să nu fie și cuptorul cu microunde la fel? Atenție însă, trebuie să te asiguri că spatele aparatului, precum și partea superioară beneficiază de suficient spațiu pentru aerisire.

Așadar, ideea de aparate electrodomestice incorporabile pentru bucătărie se combină la fix cu liniile moderne pe care vrei să le aduci în această încăpere. În plus, timpul petrecut în bucătărie este mult mai frumos dacă ești mulțumit cu ceea ce ai proiectat în materie de design.