4 tipuri de încălțăminte care te vor încălzi în sezonul rece

4 tipuri de încălțăminte care te vor încălzi în sezonul rece

Apariția sezonului rece poate fi un nou motiv de a-ți reîmprospăta garderoba. Nu lăsa temperaturile scăzute să îți ia pofta de viață! Poate îți dorești o nouă geacă de blană, un pulover sau o căciulă să îți țină de cald. Ei bine, consolidarea unei ținute călduroase pornește de la alegerea încălțămintei potrivite. 

În funcție de stilul de viață, activitate și petrecerea timpului liber, noi îți propunem o varietate de tipuri de încălțări pentru a te menține ferită de frig.

1.  Bocancii

Bocancii sunt un tip de încălțăminte dedicat în special activităților în aer liber. Fie că este vorba de o drumeție pe munte, o excursie la schi sau o simplă plimbare în natură, aceștia sunt prevăzuți cu o talpă specială neaderentă, care vor menține piciorul stabil chiar și pe cele mai accidentate trasee. Pentru o protecție maximă împotriva vremii nefavorabile, se poate opta pentru o pereche de bocanci impermeabili care nu vă va lăsa la greu nici în cele mai inconfortabile situații.

ADVERTISING

2.  Botinele

În cazul în care vă doriți să adoptați un stil mai elegant pentru o zi la birou sau o ieșire în oraș, tocurile sunt cea mai potrivită alegere. Botinele reprezintă o alternativă mai comodă și călduroasă pentru pantofii cu toc, oferind totodată același plus de rafinare și grație siluetei. Indiferent dacă alegeți o fustă sau o pereche de pantaloni, botinele până la glezne se pot integra ușor în crearea ținutei perfecte, fie aceasta de zi sau de seară.

3.  Cizmele tip UGG

Pentru o ținută mai casual, de pildă o ieșire în parc sau la cumpărături, o pereche de cizme tip UGG își face treaba de minune. Pufoase pe interior, ele asigură un grad de confort ridicat, fiind de asemenea extrem de călduroase. Popularitatea lor a crescut semnificativ de-a lungul anilor, făcându-le ca în prezent să fie o alegere foarte trendy datorită versatilității de a fi integrate în formarea ținutelor, îmbinată cu practicabilitatea de care au dat dovadă.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

4.  Cizmele peste genunchi

Cizmele peste genunchi sunt alegerea ideală atunci când îți dorești să porți o fustă fără să îți înghețe picioarele, dar nu numai. Acestea se pot asorta cu colanți, blugi sau pantaloni mulați. Ele reprezintă o alegere extrem de elegantă și sexy, indiferent dacă optați pentru varianta cu toc sau cu talpă joasă. De asemenea, sunt o piesă ce vă va scoate în evidență picioarele și va atrage toate privirile din jur.

Indiferent de tipul de încălțăminte pe care îl alegeți, cel mai important lucru este să nu lăsați frigul să vă țină în casă! Cu protecția și îmbrăcămintea necesară, iarna poate fi un anotimp magic de care să vă bucurați împreună de cei dragi. Fie că apelați la bocanci, botine sau cizme UGG, fiți atente să le potriviți în funcție de activitățile dumneavoastră zilnice. Astfel, vă veți simți confortabil și încrezătoare să pășiți cu optimism pe ușa locuinței spre împărtășirea de noi activități iernatice alături de familie, prieteni și toți cei dragi vouă, fără ca nimic să vă stea în cale.

ADVERTISING