3 idei de ținute feminine și cum le poți accesoriza

3 idei de ținute feminine și cum le poți accesoriza

Pentru că ne aflăm deja în sezonul cald, ținutele tale feminine pot fi acum puse în valoare pentru a-ți oferi un plus de strălucire. Cel mai important lucru la orice ținută este accesorizarea, așa că este important să iei deciziile corecte pentru fiecare caz în parte. În acest articol, îți vom propune idei de ținute din stiluri vestimentare diferite care să te inspire.

Accesorizarea ținutelor feminine în funcție de stilul vestimentar

  1. Stilul casual

O idee de ținută numai bună pentru acest sezon o reprezintă rochiile vaporoase de vară combinate cu sandale cu platforme. Poți opta pentru culori vesele precum verde, galben aprins sau chiar roșu; în ceea ce privește accesorizarea, îți propunem brățările din argint de la Eden Boutique, potrivite pentru orice ocazie. Fie că vrei să ieși la o plimbare sau să te vezi cu prietenii la o terasă, o astfel de ținută mai poate fi completată și cu o curea în talie, o bentiță pentru păr, ochelari de soare și o geantă de umăr de mici dimensiuni, în nuanțe asemănătoare cu a încălțămintei. 

ADVERTISING

Dacă vrei o ținută casual mai comodă, o altă opțiune o reprezintă salopetele scurte în culori pastelate sau chiar albe. Adaugă o pereche de cercei și un colier finuț și astfel vei obține o ținută casual ideală!

  1. Stilul elegant

Pentru că vara au loc, în general, multe evenimente deosebite, de la nunți la petreceri de firmă, este important să ai câteva ținute pregătite dinainte. Rochiile scurte în formă de A avantajează pe oricine, însă dacă vrei să fii în centrul atenției îți recomandăm o rochie cu spatele gol, purtată împreună cu sandale decupate la spate. În funcție de culoarea părului și ochilor tăi, alege culori care să îți pună trăsăturile naturale în evidență și nu uita că bijuteriile pentru o ținută elegantă pot fi extravagante și strălucitoare.

ADVERTISING

Profită de acest lucru și poartă setul tău preferat format din cercei lungi, colier, brățară și inel din argint. Cu siguranță, îți va completa perfect ținuta!

  1. Stilul sport

Pentru doamnele și domnișoarele care preferă ținutele lejere, în stilul sport, accesorizarea este la fel de importantă. O idee de ținută o reprezintă seturile de trening în culori–roz, mov sau crem, ce pot fi accesorizare cu lanțuri pentru pantaloni, șepci și rucsacuri încăpătoare, dar totuși feminine. Dacă îți dorești să te simți comod, dar să arăți în același timp de invidiat, îți sugerăm o rochie casual sport pe care să o combini cu sneakerși cu talpa înaltă. Prinde-ți părul într-o coadă sau lasă-l liber pe lângă umeri, pentru un efect boem. Nu uita că și borsetele sunt foarte la modă în ultima perioadă, așa că reprezintă o opțiune potrivită. 

ADVERTISING

Dacă vrei să îți duci ținuta către stilul urban, nu este greșit nici să adaugi mai multe brățări colorate sau multiple inele cu aplicații strălucitoare la mână. Feminitatea este o stare ce vine din interior, așa că alege în funcție de preferințele tale și cu siguranță vei arăta minunat. 

Ține cont de sfaturile noastre și nu diminua niciodată importanța accesoriilor în ținutele tale!