10 produse care nu trebuie să-ți lipsească la o petrecere

Foto: pexels

Petrecerea timpului liber se poate face astăzi în multe moduri. De fapt, niciodată oamenii nu au avut atâtea opțiuni de a se distra și relaxa. De la întâlniri sau activități sportive la jocuri pe calculator sau navigare și comunicare pe internet, pare că plictiseala nu mai are vreo șansă. Totuși, uneori distracțiile clasice sunt cele mai plăcute, iar cel mai bun exemplu sunt petrecerile. Alături de oameni dragi ne binedispunem, iar dacă atmosfera este potrivită, orice zi se poate transforma într-o bucurie. Dacă organizezi petrecerea, trebuie să ai în vedere toate aspectele de care depinde reușita acesteia. Unul dintre ele este lista cu produse indispensabile. 

ADVERTISING
  1. Un glob luminos 

Pentru a însufleți atmosfera și a încuraja invitații să danseze, un glob luminos este soluția cea mai bună. Globurile disponibile azi pot fi controlate cu telecomanda și au mai multe moduri de iluminare. Astfel, se creează impresia unei discoteci, lucru apreciat atât de adulți, dar mai ales de copii. 

  1. Markere de pahare

Un lucru deranjant la o petrecere este când cineva încurcă paharele sau chiar tu ești cel care nu mai știe care este paharul tău. Markerele de pahare te scapă de aceste neplăceri și au avantajul de a costa puțin. Practic, sunt mici figurine de plastic dotate cu ventuze, care se lipesc ușor de pahar. 

ADVERTISING
  1. Băuturi alcoolice

Orice petrecere are nevoie de alcool, dar acesta trebuie consumat cu moderație. Vinul oferă combinația de gust, tărie și rafinament potrivită pentru masă, iar berea este ideală în combinație cu alimente fast food. Băuturile alcoolice tari sunt ideale pentru shoturi și relaxează rapid simțurile. Caută vin, bere, diferite branduri de vodka la cele mai bune prețuri și alte băuturi pentru o petrecere cu adevărat distractivă. 

  1. Mâncare gustoasă

Petrecerea presupune relaxare, discuții, dans, dar trebuie să și mâncați. Dacă alegeți un specific anume pentru party, poți potrivi meniul în funcție de acesta. De exemplu, la o petrecere de Halloween poți comanda produse cu aspect înfricoșător. La una cu tematică orientală, puteți comanda sushi, pachețele de primăvară sau alte preparate din zona Asiei. Bineînțeles, clasica pizza rezolvă orice dilemă, mai ales că este pe gustul tuturor. 

ADVERTISING
  1. Un joc de societate

Uneori, petrecerea poate deveni plictisitoare, însă o poți salva cu un joc de societate. Competitivitatea și cooperarea fac oamenii să se implice și să să deschidă unii către alții, iar distracția este maximă.

  1. Baloane colorate

Atmosfera este importantă pentru orice petrecere, de aceea ai nevoie de obiecte de decor care să transmită veselie și culoare. Baloanele în formă de mesaje și cele clasice, colorate, rămân o modalitate perfectă a facilita distracția.

  1. O cameră instant

Sigur că avem telefoane cu camere performante, care pot face fotografii impresionante, dar pentru a transforma fotografia în sursă de distracție la o petrecere este mai bine să ai o cameră instant. Developarea imediată a fotografiei oferă un sentiment unic și reprezintă un motiv de glume și impresii despre reușita fotografului. 

  1. Veselă și tacâmuri

Pentru o petrecere reușită trebuie să ai destulă veselă și tacâmuri. Dacă ești gazdă, este normal să vrei să impresionezi, așa că alege produse pentru servit masa și băuturile care se integrează cât mai bine în atmosfera festivă. Există seturi de farfurii, tacâmuri sau pahare colorate sau cu diverse imagini. De asemenea, poți alege seturi fosforescente, pentru un plus de efect asupra invitaților.

  1. Un sistem bun pentru muzică

O petrecere fără muzică nu este completă, așa că asigură-te că ai un sistem audio de calitate. Muzica trebuie să se audă clar, fără întreruperi, iar volumul să poată fi controlat ușor. Pentru o atmosferă specială, poți achiziționa un magnetofon din noua generație, care redă inclusiv formate audio noi. În ultimii ani, magnetofonul a devenit tot mai popular.

  1.  Confetti

Pentru punctul culminant al petrecerii ai nevoie de ceva în plus, care să rezoneze cu importanța momentului, fie că este vorba despre o aniversare sau alt tip de petrecere. Confetti-ul este ideal, pentru că este spectaculos atât vizual, cât și sonor.

Socializarea este esențială pentru fericirea noastră, iar petrecerile reprezintă cel mai bun mod de a te bucura de compania celorlalți. Pune produsele pe care ți le-am prezentat pe listă și pregătește-te de distracție.

Foto: pexels


În fiecare zi scriem pentru tine. Dacă te simți informat corect și ești mulțumit, dă-ne un like. 👇