Zinedine Zidane semnează cu o nouă echipă

Zinedine Zidane semnează cu o nouă echipă

Clubul de fotbal Paris Saint-Germain este aproape de a ajunge la un acord cu Zinedine Zidane pentru ca fostul conducător de joc al naţionalei Franţei să devină antrenor în locul lui Mauricio Pochettino, aflat încă în funcţie, au anunţat, vineri, Europe 1 şi RMC Sport, citate de AFP.

Europe 1 a afirmat că un acord de principiu a fost găsit între Paris Saint-Germain şi Zinedine Zidane, care va deveni noul antrenorul al campioanei Franţei din sezonul viitor.

În schimb, RMC a indicat că gruparea pariziană ''este aproape de găsirea unui acord cu Zidane pentru înlocuirea lui Mauricio Pochettino în funcţia de antrenor''.

ADVERTISING

Solicitat de AFP, PSG nici nu a confirmat, nici nu a infirmat informaţiile.

Născut la Marsilia, unde nu a jucat niciodată, Zidane (49 de ani) şi-a construit o reputaţie solidă ca antrenor pe banca echipei Real Madrid, cu care a câştigat de trei ori la rând Liga Campionilor (2016, 2017, 2018).

La Paris, dacă venirea sa se va confirma, principala sa misiune este de a reuşi acolo unde predecesorii săi au dat greş din 2011, când echipa a fost preluată de investitorii qatarieni, Carlo Ancelotti, Laurent Blanc, Unai Emery, Thomas Tuchel şi Mauricio Pochettino.

ADVERTISING
FĂRĂ SCURTĂTURI. Ajungem departe

Urmărește-ne pe Facebook 👇 și află cele mai tari știri din fotbal!